Dział Ogólny > PES 2012

Talenty w Pro Evolution Soccer 2012

<< < (12/17) > >>

Levy:
Mlapa z Hoffenhaim. Polecam, dobry wysoki napastnik. A i jeszcze Rasiak, tez niezły talent

AupaAtleti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli grasz na dynamicznym, to jasne - jest przesadzony.

--- Koniec cytatu ---

to nie PES11 tu nie wybiera się szybkości rozwoju, kolega też zaczął narazie zagrał dwa sezony i już ma overale po 90 ;/

thekrzychu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto nie PES11 tu nie wybiera się szybkości rozwoju, kolega też zaczął narazie zagrał dwa sezony i już ma overale po 90 ;/

--- Koniec cytatu ---

Ja Wam powiem, że to też zależy od jakości sztabu szkoleniowego. Aczkolwiek Shimizu, przy najgorszym sztabie i tak po półtora sezonu od overallu 71 rozwinie się już do prawie 85, przy regularnej grze. Nieco przesadziło Konami. 

Ja natomiast znalazłem ciekawy przypadek:

BR - Craig Gordon (Sunderland)- Młodym talentem nie jest, bo ma już 28 lat, ale czym jest starszy tym jego overall rośnie. Na początku ma coś koło 78, a po półtora sezonu ma 84.

Czyli nie zawsze jest tak, że młodzi się zabójczo rozwijają. Pewnie duży wpływ ma forma(typ) rozwoju np. Early/Lasting.

Nederland:
Ma. Ogólnie "lasting" gwarantuje, że overall nie zacznie spadać na łeb, na szyję po dwóch-trzech sezonach.

Douglas:
Talentem może być Draxler po 2 sezonach overall wzrósł z 77 do 84, warto też wyciągać wychowanków Barcy (Cuenca, Rafinha, Montoya itp.)

Ciekawym zawodnikiem jest także Anderson z Vitorii który u mnie ma 87 a po sezonie overall wzrasta do 90

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej