Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Master League Online
Suchomor:
Jak podoba sie Wam MLO w tym roku ? Ciekawa sprawa jest z kontraktowaniem zawodnikow, mi sie podoba. Narazie rozegralem 10 meczow, powoli wzmacniam sklad prawdziwymi graczami. Znalezliscie juz jakies tanie perelki ? :)
Zapraszam do dodawania swoich opinii. ;D
suchy353:
siemka
mi coś ciężko idzie, jak gram ta zazwyczaj z silniejsza drużyną nie wiem skąd oni biorą kasę na takich graczy. Ja po przedłużeniu kontraktów nie mam pieniędzy na kupowanie i nie wiem jak mam grac żeby mieć jakąś kasę na zawodników może ktoś coś poradzi ;D
L.A.:
MPHELA ??
jego chyba każdy ma ^^ Tani, szybki, zwinny ^^
w PES11 było to A. Sanchcz teraz jest MPHELA... zastanawia mnie jedno... dlaczego?? ani on nie jest super technikiem ani też tak szybkim zawodnikiem jak jest w PES'sie ^^
ogólnie co do kontraktów to średnio mi to leży...
Artur 7:
gracze się sami rozwijają czy jest trening?
tomaloo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsiemka
mi coś ciężko idzie, jak gram ta zazwyczaj z silniejsza drużyną nie wiem skąd oni biorą kasę na takich graczy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE . Ja po przedłużeniu kontraktów nie mam pieniędzy na kupowanie i nie wiem jak mam grac żeby mieć jakąś kasę na zawodników może ktoś coś poradzi ;D
--- Koniec cytatu ---
Też byłem zdziwiony, włączam wczoraj świeżo kupioną grę na PS3, pierwszy mecz MLO, ja standardowy skład a przeciwnik miał cały zespół włącznie z rezerwami oparty na największych gwiazdach światowej piłki.
Nawigacja
[#] Następna strona