Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Master League Online

(1/43) > >>

Suchomor:
Jak podoba sie Wam MLO w tym roku ? Ciekawa sprawa jest z kontraktowaniem zawodnikow, mi sie podoba. Narazie rozegralem 10 meczow, powoli wzmacniam sklad prawdziwymi graczami. Znalezliscie juz jakies tanie perelki ? :)

Zapraszam do dodawania swoich opinii.  ;D

suchy353:
siemka

mi coś ciężko idzie, jak gram ta zazwyczaj z silniejsza drużyną nie wiem skąd oni biorą kasę na takich graczy. Ja po przedłużeniu kontraktów nie mam pieniędzy na kupowanie i nie wiem jak mam grac żeby mieć jakąś kasę na zawodników może ktoś coś poradzi  ;D

L.A.:
MPHELA ??

jego chyba każdy ma ^^ Tani, szybki, zwinny ^^

w PES11 było to A. Sanchcz teraz jest MPHELA... zastanawia mnie jedno... dlaczego?? ani on nie jest super technikiem ani też tak szybkim zawodnikiem jak jest w PES'sie ^^  

ogólnie co do kontraktów to średnio mi to leży...

Artur 7:
gracze się sami rozwijają czy jest trening?

tomaloo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsiemka

mi coś ciężko idzie, jak gram ta zazwyczaj z silniejsza drużyną nie wiem skąd oni biorą kasę na takich graczy: REJESTRACJA lub LOGOWANIE . Ja po przedłużeniu kontraktów nie mam pieniędzy na kupowanie i nie wiem jak mam grac żeby mieć jakąś kasę na zawodników może ktoś coś poradzi  ;D

--- Koniec cytatu ---

Też byłem zdziwiony, włączam wczoraj świeżo kupioną grę na PS3, pierwszy mecz MLO, ja standardowy skład a przeciwnik miał cały zespół włącznie z rezerwami oparty na największych gwiazdach światowej piłki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej