Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Master League Online
kaczy1982:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETeż byłem zdziwiony, włączam wczoraj świeżo kupioną grę na PS3, pierwszy mecz MLO, ja standardowy skład a przeciwnik miał cały zespół włącznie z rezerwami oparty na największych gwiazdach światowej piłki.
--- Koniec cytatu ---
Dlatego ja zdecydowanie wole grac normmalne mecze rankingowe
tomaloo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDlatego ja zdecydowanie wole grac normmalne mecze rankingowe i w Klondike:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
W poprzedniej edycji do zwykłych meczów rankingowych zraziłem się bo wszyscy grali Barcą albo Realem i to po prostu było nudne.
Ja rozumiem że w MLO można mieć dobry skład i do tego trzeba dążyć, ale zwykle trzeba miesięcy aby zrobić jakąś wypasioną drużynę.
kaczy1982:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW poprzedniej edycji do zwykłych meczów rankingowych zraziłem się bo wszyscy grali Barcą albo Realem i to po prostu było nudne.
Ja rozumiem że w MLO można mieć dobry skład i do tego trzeba dążyć, ale zwykle trzeba miesięcy aby zrobić jakąś wypasioną drużynę.
--- Koniec cytatu ---
No wiesz, przeciez nie bedziesz obwinial kogos ze chce grac mecze rankingowe najlepsza druzyna jaka jest mozliwa.Do konca tez tak nie jest bo gralem sporo i ludzie grali roznymi druzynami ale byla to liczba moze 15-20 standardowych zespolow.
Moim zdaniem w tej edycji od barcelony lepsza jest argentyna :D
Płotek:
Nie zapominajcie że niektóre osobniki z "daleka" maja ta gre od 3tyg :p mieli wystarczająco duzo czasu na dopicowanie druzyny
suchy353:
i miej tu jakieś szanse :D
Nawigacja
[#] Następna strona