Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Master League Online

<< < (2/43) > >>

kaczy1982:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETeż byłem zdziwiony, włączam wczoraj świeżo kupioną grę na PS3, pierwszy mecz MLO, ja standardowy skład a przeciwnik miał cały zespół włącznie z rezerwami oparty na największych gwiazdach światowej piłki.

--- Koniec cytatu ---

Dlatego ja zdecydowanie wole grac normmalne mecze rankingowe

tomaloo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDlatego ja zdecydowanie wole grac normmalne mecze rankingowe i w Klondike: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

W poprzedniej edycji do zwykłych meczów rankingowych zraziłem się bo wszyscy grali Barcą albo Realem i to po prostu było nudne.
Ja rozumiem że w MLO można mieć dobry skład i do tego trzeba dążyć, ale zwykle trzeba miesięcy aby zrobić jakąś wypasioną drużynę.

kaczy1982:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW poprzedniej edycji do zwykłych meczów rankingowych zraziłem się bo wszyscy grali Barcą albo Realem i to po prostu było nudne.
Ja rozumiem że w MLO można mieć dobry skład i do tego trzeba dążyć, ale zwykle trzeba miesięcy aby zrobić jakąś wypasioną drużynę.

--- Koniec cytatu ---

No wiesz, przeciez nie bedziesz obwinial kogos ze chce grac mecze rankingowe najlepsza druzyna jaka jest mozliwa.Do konca tez tak nie jest bo gralem sporo i ludzie grali roznymi druzynami ale byla to liczba moze 15-20 standardowych zespolow.

Moim zdaniem w tej edycji od barcelony lepsza jest argentyna :D

Płotek:
Nie zapominajcie że niektóre osobniki z "daleka" maja ta gre od 3tyg :p mieli wystarczająco duzo czasu na dopicowanie druzyny

suchy353:
i miej tu jakieś szanse  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej