Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Master League Online

<< < (26/43) > >>

Lukaszeq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtez juz bonusy dostaje ;D hej po zainstalowaniu nowego patcha jak ktos wyjdzie z meczu albo lacze mu przestanie dzialac to kaske sie dostaje hehe fajnie ze to poprawili :)
jest ktos kto wygral jakis puchar w MLO ? mi sie udalo dwa razy dojsc do cwiercfinalu ;p swoja droga niezla kase placa w pucharach mozna sie szybko obkupic.

--- Koniec cytatu ---
To już było i bez patcha. Dostajesz kasę jeśli rozłączy przeciwnika, jeśli wywali z Twojej winy nie dostajesz kasy. Jeśli wywali z powodu lagowania jest tak jak by mecz nie miał miejsca. Niestety dzisiaj byłem świadkiem czegoś takiego. 2:0 do 60 minuty, do tego koleś czerwona kartka, nagle się zatrzymał i zaczęło lagować, po 3 minutach meczowych rozłączyło... Gdyby nie takie barany to MLO było by w tym roku naprawdę świetne.

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDostajesz kasę jeśli rozłączy przeciwnika, jeśli wywali z Twojej winy nie dostajesz kasy. Jeśli wywali z powodu lagowania jest tak jak by mecz nie miał miejsca.

--- Koniec cytatu ---
Dawno już w to nie grałem bo nie widzę sensu ale nawet jak wywalało z mojej winy to nieraz dostałem chajs grubo po bańce chyba że mówisz że to poprawili

DavidDave:
w ogole jakas padaka sie zrobila w tym MLO przez to wywalanie nie moge grac w pucharach bo mam ponizej 70% a przeciez to nie z mojej winy tylko przeciwnika...
ehhh lipa totalna powinni sypac jakies kary za te wychodzenie z meczy a juz najgorsze jest jak wysoko prowadze a on sobie zacznie strzelac samobuje 3 gole i koniec meczu jezuuu jak to mnie w....
mam nadzieje ze z kolejnym paczem cos z tym zrobia ;p

Dabal:
czy moze mi ktos wytlumaczyc dokladnie o co chodzi z tymi kontraktami??
bo w ogole sie nie orientuje co znaczy te fee cotrats? ze ma np 10 meczow?
piszecie ze potem wygasa ? i jak to jest z kasą? ze odchodzi czy co?
prosze o wytlumaczenie mi tego lopatologicznie? np chce kupic benzeme ? i co? zbieram na niego kase i napisane ma ze kosztuje 11 mln a nizej jakies fee kotrakt 2 mln to co to oznacza ze tyle musze mu zaplacic za 10 meczow czy ? prosze o pomoc nic z tego nie wiem piszecie ze nie ma kasy potem na kontrakty jak te pieniadze sa pobierane ?

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczy moze mi ktos wytlumaczyc dokladnie o co chodzi z tymi kontraktami??
bo w ogole sie nie orientuje co znaczy te fee cotrats? ze ma np 10 meczow?
piszecie ze potem wygasa ? i jak to jest z kasą? ze odchodzi czy co?
prosze o wytlumaczenie mi tego lopatologicznie? np chce kupic benzeme ? i co? zbieram na niego kase i napisane ma ze kosztuje 11 mln a nizej jakies fee kotrakt 2 mln to co to oznacza ze tyle musze mu zaplacic za 10 meczow czy ? prosze o pomoc nic z tego nie wiem piszecie ze nie ma kasy potem na kontrakty jak te pieniadze sa pobierane ?

--- Koniec cytatu ---
Tak najpierw wykupujesz Benzyne w Twoim przypadku ;) za 11 baniek i masz go na 10 meczy - (czyli fee contract) - jeżeli zagra 10 to kończy mu sie kontrakt ale nie tracisz go tylko nie będzie do Twojego użytku dopóki nie wykipisz go na nestępne 10 meczy (czyli 2 bańki) albo od razu mozesz na 20 meczy tylko to bedzie więcej kosztować i tak masz z całym składem kontrakty zawodnoków najcześciej wygasają co 10 meczy chyba i jak nie masz już chajsu na wykipienie choćby podstawowej 11 na 10 meczy Game Over ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej