Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Master League Online
tomaloo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże ktoś poradzić jak zacząć grać w MLO ? Nie wyrabiam po prostu... gra się taką drużyną strasznie wolno, praktycznie nic nie idzie uklepać... Możecie mi doradzić kogo sprzedać/kogo kupić na początek oraz jaką grać taktyką najlepiej ?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Sprzedać najsłabszych, uzbierać kasę i powoli kupować coraz lepszych. Trzeba być przygotowanym na wysokie porażki, nawet po 10-0 przy grze z najlepszymi. Zespół buduje się powoli i sukcesywnie, na początek sporo porażek i punkty mocno w dół, ale z czasem można się odkuć jak już paka będzie mocniejsza.
Taktyka ma znaczenie jak sie gra z porównywalnym zespołem, ale jak grasz podstawową 11 MLO przeciw Ronaldo, Messiemu, Kace i Robbenowi to obojetne jaką taktytę ustawisz i tak będzie w d.. ;)
medzik1992:
Wkurza mnie, że grają tak strasznie woooolno... a jak mam się sugerować którzy są najsłabsi ? Jeden może być słaby ale dobry na pozycji gdzie mam ponoć ustawionego lepszego i będzie gorszy od tego gorszego :-\
A kogo kupić jak sprzedam tych najsłabszych ?
Możesz mi polecić jakąś formację ?
rafaler:
MOJ PES12 JUTRO PRZYCHODZI CO Z UCIECZKAMI Z GRY? DALEJ OSZUKUJĄ? W FIFIE TAKI NIEROZEGRANY MECZ JEST BRANY DO ANALIZY W PRZYPADKU JAK STWIERDZA ZE MECZ PRZERWANY Z TWOJEJ WINY ZABIERAJA CI PUNKTY OCZYWISCIE NA KONCIE PRZEGRANA A I MORALE ZAWODNIKOW LECA DO DOLU DO TEGO JESZCZE MNOŻNIK ZA MECZE SPADA WIEC NIE OPLACA SIE :D POWIEM SZCZERZE ZE FIFA W TYM ROKU MOZE LEPIEJ WYGLADA ALE GRYWALNOSC TO JAKAS KOMEDIA PES DUZO BARDZIEJ DYNAMICZNY PRECYZYJNY ZOSTAJE PRZY PESIE I W TYM ROKU :D
POZDRO
PISZCIE JAK Z TYMI UCIECZKAMI Z MECZÓW W TYM ROKU...
limax:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa sprzedalme na maxa i zakupiłem sandomierskiego tani do tego torje z udine i shaqiri i jak wcześniej pisałem Kovacićna prawde dobrzy zawodnicy za nieduże pieniądze.
Opłaca się tez podpisywać długie kontrakty 50 meczy tylko trzeba na to kasę zdobyć.
Mnie tez dopadł problem z kontraktami ale jakoś powoli wychodzę z niego zbieram na kontrakty i będę wzmacniał obronę.
Powodzenia :)
koleś jeśli sandomierski jest dobry to ja jestem latająca krowa puszcza 100% akcji nic u mnie nie obronil...
--- Koniec cytatu ---
limax:
ja nie wiem ciagle bankrutuje i koncze z 9 graczami ktorzy maja kontrakt... chyba za duzo meczy przegrywam.. ale jak tu grac na ronaldo itd
Nawigacja
[#] Następna strona