Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze
TWARZOWNIA - napisz jakiej twarzy potrzebujesz!
krolewski1902:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto co z tym Neyarem
--- Koniec cytatu ---
Taa "Neyara" to napewno ktos Ci zrobi. Ja pierdziele kazdy tak go lubi bo wielka gwiazda a piszecie "Neyar,Nejmar," itp. Po co robic twarz zawodnika ktorej jest pełno. Robił go sopel z tego co pamietam i jest tutaj na forum a na pes faces masz dwie Jego mordy od Ilhana i Leonardo
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Pavvelinho:
Rzeczywiście ciężej jest znaleźć twarz np. Piszczka niż Neymar'a których jest dość dużo i wystarczy dobrze poszukać.
Neymar trochę jest na siłę robiony "gwiazdą" a tak naprawdę w porównaniu z zawodnikami z Europy jest to piłkarz który ma braki m.in w dyscyplinie taktycznej i przygotowaniu fizycznym odstaje od europejskich piłkarzy (widziałem kilka jego spotkań Santosu na Sportklubie i nie jest takim rewelacyjnym piłkarzem jakim wszyscy niemalże go widzą). Jedynie pod względem przygotowania technicznego nie można piłkarzowi Santosu nic zarzucić (prawie każdemu piłkarzowi z Brazylii).
MartinMata:
czy wkoncu ktos zainteresuje sie moją prosbą ? PROSZE O TWARZ [ + WLOSY ] PATO z fire patcha 1.4.3
Perez10:
Mam Bardzo Ciężkie Zadanie Dla Osoby Która Ma Mnóstwo Czasu ! Mianowicie Chodzi Mi O Twarze : Figo, Zidana, Pele, Maradony, , Erica Cantony, Edgara Davidsa, Olivera Khana
krolewski1902:
Moze troche Ci pomoge kliknij link: masz tu Zidana, Cantone itp wszystkich tych co chcesz nie ma ale kilka...
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona