Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze
TWARZOWNIA - napisz jakiej twarzy potrzebujesz!
Perez10:
ja już dziś w nocy byłem na tej stronie i te twarze są trochę nędzne :D
miloszBDG:
Bardzoooo i to bardoz prosił bym o twarz Paula Scholesa , poniewaz w dzisiejszym meczu wygranym przez Man Utd 3-2 z city powrócił do MU!!
Pavel17:
"Bardzoooo i to bardoz prosił bym o twarz Paula Scholesa , poniewaz w dzisiejszym meczu wygranym przez Man Utd 3-2 z city powrócił do MU!!"
JA TAKŻE !! GGMU!! ;D
Soni21:
Witam, mam patch 2.6 ale używam edita z wcześniej bo tam mam edytowany zespół i muszę zrobić Henrego :) także
poszukuję twarzy Thiery Henry oraz jak ktoś wie przy okazji wojtka szczęsnego, taka żeby byłą jak w pes11 normalna a nie to co teraz bez wlosow i fryzury :) pozdrawiam :P
Perez10:
ściągnij pes editor. zrób w pesie Gracza o imieniu henry jego wzrost i wagę, ustaw umiejętności jak chcesz i zapisz i wyjdz z pes' . Następnie. Uruchom Editor i Wejdź(Lub samo ci się wyświetli)File>Open>Moje Dokumenty>Konami>pro evolution>save i kliknij Edit. Po lewej stronie masz all player i kliknij w byle jakiego gracza i klikaj H aż będzie Henry(albo jak przypisałeś mu reprezentacje to klkini France i szukaj go)Jak Znajdzie henrego kliknij 2 razy wyświetli ci sie okno.masz skin. face and hair i pod spodem kliknij relink i poszukaj henrego. następnie kliknij relink, accept i file>save i juz masz :]
Nawigacja
[#] Następna strona