Dział Ogólny > PES 2012
Najmocniejsza druzyna - reprezentacja w PES 2012
kaczy1982:
Witam,
chcialem stworzyc ten topik szczegolnie pod osoby grajace online aby wiedzili jakie + i - maja druzyny - reprezentacje i jaka druzyne wybrac do swojego stylu gry.Mam nadzieje ze przyda sie on i nie bedzie zamkniety w mgnieniu oka :D
Moje spostrzezenia na dzien dzisiejszy :
AC Milan - jak dla mnie to troche chyba przegieli z sila tej druzyny :O
Barca - wedlug mnie zdecydowanie slabsz niz w PES 2011 mimo iz do druzyny dolaczyl Sanchez
Argentyna - osobscie najlepiej gra mi sie ta druzyna , bardzo mocny atak - 5 bardzo dobrych napastnikow - bardzo dobry srodek pomocy i mocna obrina , jedyny mankament to bramkarz
Innych druzyn na ta chwile nie testowalem. Ogolnie gram minimum 3 napastnikami , w przypadku argentyny 4. Taktyka to szybki kontratak.
Ustawienia w Milanie i Barcie sa podobne ale w Milanie gram jednym bardziej cofnietym pomocnikiem.
Prosze wpisywac swoje uwagi i spostrzezenia.
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
r.a.j.a.n:
Bezsensowny wątek, takie tematy powinny być poruszane jak już coś w wątku ogólnym.
kaczy1982:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBezsensowny wątek, takie tematy powinny być poruszane jak już coś w wątku ogólnym.
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego bezsensowny?Wydaje mi sie raczej dosc ciekawy (moze moja opinia).W Watku ogolnym to zginie jak igla w stogu siana...
damianq87:
Kaczy moim zdaniem Barca ma lepszy sklad niz w poprzednim sezonie:) Fabregas + Sanchez robi swoje. Pomoc Barcelona ma najlepsza na swiecie. W dodatku to co na rezerwie jest to mozna druga 11stke zrobic tez w klasie swiatowej :)
milanista23:
Co do AC Milanu to tak żartem "Gailani maczał w tym palce i dlatego same A" :D Osobiście hmmm co do klubów to ciężko na razie wskazać faworyta, co do krajów dobrze mi się Niemcami gra ;)
Nawigacja
[#] Następna strona