Dział Ogólny > PES 2012

Najmocniejsza druzyna - reprezentacja w PES 2012

<< < (2/6) > >>

|2udy:
Milan oraz Barca dopalone i GITownia!

BaKuSManUtd:
Wg mnie za słaby skład ma Manchester United . De Gea - 79 Kuszczak 80 , co to jest ? . De Gea co najmniej 83 a Kuszczak 75 .

Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWg mnie za słaby skład ma Manchester United . De Gea - 79 Kuszczak 80 , co to jest ? . De Gea co najmniej 83 a Kuszczak 75 .

--- Koniec cytatu ---

Machester ma niezly sklad ... , ale z bramkarzami sie zgodze, Kuszczak ma dobrze 80 , a De Gea tez ma dobrze , bo jest to bramkarz mlody, niedoswiadczony i nie jest tak pewnym punktem zespolu jakim byl Edwin Van der Sar.

Rubby:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMachester ma niezly sklad ... , ale z bramkarzami sie zgodze, Kuszczak ma dobrze 80 , a De Gea tez ma dobrze , bo jest to bramkarz mlody, niedoswiadczony i nie jest tak pewnym punktem zespolu jakim byl Edwin Van der Sar.

--- Koniec cytatu ---

Uhh, to tutaj sie mylisz. De Gea jest o wiele lepszym bramkarzem niz Kuszczak i powinnien miec wiekszy overall niz on. Jak narazie w lidze, ma najwiecej obron i jest najbardziej skuteczy. Nawet bardziej niz J. Hart. Wiec powinnien on byc lepszy w Pesie.

Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMachester ma niezly sklad ... ,
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli jest taki jak w demie (w pełniaka nie grałem), to jest co najmniej śmieszny. Praktycznie każdy zawodnik pierwszego składu (poza np. Kuszczakiem) ma o co najmniej kilka punktów za mało. Nie oszukujmy się, to powinna być zaraz po Barcelonie najlepsza drużyna w grze, a mam dziwne przeczucie, że stoi za Chelsea, Milanem, Realem, Interem i jeszcze kimś...

--- Cytat: Rubby ---Uhh, to tutaj sie mylisz. De Gea jest o wiele lepszym bramkarzem niz Kuszczak
--- Koniec cytatu ---
Z tym "o wiele" to bym się nie porywał, i to nawet odstawiając sportowy patriotyzm. Ma o wiele większy potencjał, z tym się nie można nie zgodzić.

--- Cytuj ---Jak narazie w lidze, ma najwiecej obron i jest najbardziej skuteczy.
--- Koniec cytatu ---
No i zasłynął z tego, że przez pięć kolejek przepie_dolił więcej goli niż Kuszczak przez pięć lat. Całe szczęście, że teraz broni o wiele pewniej i efektywniej.

--- Cytat: damianq87 ---W dodatku to co na rezerwie jest to mozna druga 11stke zrobic tez w klasie swiatowej
--- Koniec cytatu ---
Przegiąłeś. Każdy wie, że Barcelona ma krótką ławkę (nawet pomimo ostatnich wzmocnień) i to jest obok często dziurawej obrony (jedynie Puyol i czasami Pique trzymają poziom, na szczęście dla cules defensywa Blaugrany rzadko bywa testowana) największa wada tej drużyny. Inna sprawa, że tych wad jest mało.

--- Cytat: Bakus ---De Gea co najmniej 83 a Kuszczak 75 .
--- Koniec cytatu ---
Zgodziłbym się na 83-84 dla de Gei i 78-79 dla Kuszczaka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej