Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (54/142) > >>

blackout.:
Ocenię LiZoO, bo MaćkaPL kiedyś oceniałem.

Nick: dosyć fajny. Ksywka jak to sam powiedziałeś, ale generalnie nie wiadomo o co chodzi. 8,5/10
Avatar: nic specjalnego. Jakiś ludzik i coś tam z tyłu. Niczym mnie nie zauroczyło, 4,5/10.
Sygnatura: niezbyt fajnie zrobiona. Niby wszystko jest co powinno być, ale słaba jakość tej sygnatury. Niech będzie 6/10.
User: nie znam tego użytkownika kompletnie, więc nie będę oceniał, ale za takie odzywki jak u małego chłopca ("lech zdechł") to oceniłbym cię raczej negatywnie. Jak będziesz się udzielał bardziej to może kiedyś ocenię.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEpisana "zwykłą" czcionką

--- Koniec cytatu ---

Generalnie jest to czcionka z ostatniego albumu Linkin Park - A Thousand Suns. Możecie ją zobaczyć m.in. na REJESTRACJA lub LOGOWANIE obrazku.

TheBestCitizens:
smolarek222

Nick: Widać, że lubisz Ebiego Smolarka. 7.5/10

Avatar: Fajny, Linkin Park, ale napis tam trochę nie pasuje 7/10

Sygnaturka: Prosty napis, znów Linkin Park. Nie wiem, do czego się przyczepić 10/10

Użytkownik: Dosyć fajny, pomysłowy, udziela się w wielu działach. Chciał nawet zrobić nowy layout dla forum, ale jakoś ostatnio sprawa ucichła. Lubi Linkin Park. Nie słucham ich muzyki, o nich wiem tylko, że istnieją. No ale ludzie słuchają różnych brzmień. 9.5/10

Marcin14:
Theremin

Nick: Bardziej podobał mi się TheBestCitizens ale ten też może być 7/10
Avatar: Nie znam gościa ale na pewno rzadkością jest czarno białe zdjęcie 5/10
Sygna: brak
Użytkownik: Ostatnio widzę go bardzo dużo i nie miałem z nim większej styczności 8/10

Gap12:
Nick: Bardzo Prosty czyli imię no i wydaję mi się że numer Henrego :) 6/10
Avatar: Henry cieszący się z bramki.Nawet mi się podoba 8/10
Sygna: brak
Użytkownik:Dużo się udziela nie miałem z nim styczności ale z tego jak piszę wydaję się spoko 9/10

blackout.:
Obrazek w sygnaturze jest odnośnikiem do mojej strony. Mówię to już po raz kolejny z rzędu.

Nick: generalnie nie podoba mi się. Taki jakiś... dziwny. Wynika z niego, że chyba masz 12 lat.
Avatar: FC Barcelona. Nie lubię. Z drugiej zaś strony mamy oceniać avatar, więc tak też zrobię. Także mi się nie podoba. Za bardzo rozciągnięte i styl samego herbu także nie jest zbyt fajny.
Sygnatura: Messi? Tak mi się wydaje. Od tego piłkarza aż roi się w internecie, więc denerwuje mnie już to. Ogólnie jest dobrym zawodnikiem, ale tak przechwalanym, że nie lubię go dosyć mocno.
Użytkownik: nie znam. Nie oceniam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej