Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

Tutoriale do PES 2012

<< < (4/7) > >>

jozin666:
Nie ma to jak knuckle shoty ;D :D

NexaT:
Kurcze.. wytłumaczy mi ktoś te knuckleball na PC? Robię tak jak na filmiku, wciskam D (strzał), pasek do połowy i jak piłkarz kopnie to znowu D.. Piłka powinna zmienić kierunek lotu, a u mnie leci cały czas prosto.. Inne strzały/tricki wychodzą PRAWIE dobrze, tylko z tym mam największy problem.
Pomoże ktoś? ;)

cyg4n3k:
wytłumaczy mi ktoś te knuckleball na PC?

Piłka powinna zmienić kierunek lotu, a u mnie leci cały czas prosto

Nie wiem czy o to Ci chodzi ale w Knuckleshot to taki strzal ktory bramkarz zawsze sparuje piłke natomiast zeby sprawdzić czy aby na pewno knuckleshot wyszedł wystarczy sprawdzić w REPLAY'u czy bala sie kreci czy nie...jesli sie nie kreci po strzale to znaczy ze Ci sie udalo...jesli piła sie kreci...failed...sprawa jest stosunkowo prosta wiec nie wiem czy o taka odpowiedz Ci chodzi...

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwytłumaczy mi ktoś te knuckleball na PC?

Piłka powinna zmienić kierunek lotu, a u mnie leci cały czas prosto

Nie wiem czy o to Ci chodzi ale w Knuckleshot to taki strzal ktory bramkarz zawsze sparuje piłke natomiast zeby sprawdzić czy aby na pewno knuckleshot wyszedł wystarczy sprawdzić w REPLAY'u czy bala sie kreci czy nie...jesli sie nie kreci po strzale to znaczy ze Ci sie udalo...jesli piła sie kreci...failed...sprawa jest stosunkowo prosta wiec nie wiem czy o taka odpowiedz Ci chodzi...

--- Koniec cytatu ---

Ja pier.. wiem co to knuckleball, ale on mi za Chiny nie wychodzi.. Po prostu piłka leci cały czas prosto, a na filmiku jest pokazane, że pod samym końcem zmienia kierunek lotu. U mnie leci idealnie prościutko w ręce bramkarza.. I się pytałem, jak to wykonać..

pes666:
Tutor dotyczący obrony - bezcenny :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej