Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
Tutoriale do PES 2012
lolo772:
Dzięki Madridista, mam nadzieje ze zadziala, choc tu kolega wyzej pisze ,że u niego z 22 metrow na pol paska sily zadzialalo, wiec juz nie wiem od czego to zalezy?
madridista1400:
mi nigdy się nie zdarzyło ze jak chciałem uderzyc knuckleshota i powiekszył sie pasek to knuckleshot wyszedł
a na pół paska siły to piłkarzami ze słabą siła strzału może sie udawac, bo takim CR7 to raczej się nie uda, bo ma mocnego shota
MaddiMNagic:
Ja to robiłem Juninho Pernambucano jak coś. Jak dla mnie magią są gole dalej niż z 35 metrów
Warmlotek1:
Ja bym prosił o tuturial albo rady na temat rzutów rożnych i ogólnie strzelania z główki.
Mi wchodza główki jedynie jak gość jest czerwony praktycznie, raz na 10 meczy moze wejdzie.
strzelałem główki samym (strzałem) same kosmosy wychodziły.
Teraz strzelam strzał + sprint jest trochę lepiej ale dalej bez szału.
Co do strzałów w trakcie gry.
Lobowanie bramkarza wytrenowane perfekt.
strzał + R2 czasem wchodzi czasem nie, nawet jak strzelam z rekomendowanych odległości czyli po wejsciu w pole karne.
Niby strzał jest precyzyjniejszy ale o wiele slabszy i najcześciej bramkarze wyłapują.
Jak proponujecie strzelać sprzed pola karnego strzał ze sprintem czy z R2
Praktycznie nic mi nie wchodzi zza pola karnego. Wszystko bramkarze wyłapuja paruja, albo strzaly leca w srodek bramki.
gram na SuperStar.
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak proponujecie strzelać sprzed pola karnego strzał ze sprintem czy z R2
--- Koniec cytatu ---
Też o tym pisałem i większość osób mówiła, że to gówno daje, oczywiście jestem innego zdania.
Nawigacja