Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

Tutoriale do PES 2012

<< < (6/7) > >>

NexaT:
Ukassiu - Ja tak robiłem i 3/4 trików nie wychodziło, tzn. nie da się ich zrobić.

madridista1400:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKurcze.. wytłumaczy mi ktoś te knuckleball na PC? Robię tak jak na filmiku, wciskam D (strzał), pasek do połowy i jak piłkarz kopnie to znowu D.. Piłka powinna zmienić kierunek lotu, a u mnie leci cały czas prosto.. Inne strzały/tricki wychodzą PRAWIE dobrze, tylko z tym mam największy problem.
Pomoże ktoś? ;)

--- Koniec cytatu ---

własnie teraz cwicze knuckleshoty na treningu, o ile z wolnych juz dosyc czesto wychodzą to z gry 50 prób, 5 knuckleshotów i 1 gol
REJESTRACJA lub LOGOWANIE(...) i jak piłkarz kopnie to znowu D.. (...)

--- Koniec cytatu ---
ja drugi raz naciskam przed dotknieciem piłki, może nie tuz przed dotknieciem piłki, ale wczesniej niz piłkarz dotyka, spróbuj C. Ronaldo z 34 metrów uderzyc wolnego tak żeby wolny był bardziej z prawej strony blisko środka wtedy masz ''dużo bramki'', bo w murze mało zawodników stoi
masz tu jeszcze tutoriale z YT z knuckleshotami (tudzież ;) z knuckleballami) właściwie są to tutki z PES 2011 ale aktualne w obecnej odsłonie, ja zaczerpnąłem z pierwszego, niewiem jak tam u Ciebie z englishem ale google tłumacz wystarczy zeby uchwycic sens
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

lolo772:
ja robie dokladnie tak: strzal gdzies tak do polowy, jak dobiega naciskam na strzal raz jeszcze . Pilka albo leci gdzies za trybuny,albo obija lepetyny obroncow. Wiec mam pytanie:czy tam jeszcze trzeba cos dodatkowo naciskac i czy w momencie nacisniecia 2 raz strzxalu u was pasek sily strzalu znowu sie zwieksza?

madridista1400:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja robie dokladnie tak: strzal gdzies tak do polowy, jak dobiega naciskam na strzal raz jeszcze . Pilka albo leci gdzies za trybuny,albo obija lepetyny obroncow.

--- Koniec cytatu ---
jak strzelasz z bliska mniej więcej 18-27 m to ok 1/7-1/6 paska siły, jak z dalsza to 1/5-1/4 paska siły
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiec mam pytanie:czy tam jeszcze trzeba cos dodatkowo naciskac i czy w momencie nacisniecia 2 raz strzxalu u was pasek sily strzalu znowu sie zwieksza?

--- Koniec cytatu ---
nic nie trzeba dodatkowo naciskac, pasek sily ma sie nie zwiekszac, próbuj jeszcze wczesniej lub pozniej wciskac niz ci sie to wydaje za słuszne
Potrenuj może na speed -2, wiecej czasu na reakcję bedziesz miał

MaddiMNagic:
Zaciekawiły mnie te strzały i robię tak. Z 22 metrów daję połowę paska siły a jak do dobiega to minimalnie go zwiększam (ale tak najmniej jak się da) i piłka w ostatniej chwili zmienia tor lotu. Genialne  :D A ten poradnik do wolnych jest genialny  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej