Koszyk 6* - Chelsea Londyn, Manchester City, Manchester United, FC Barcelona, Real Madryt, Inter Mediolan, Juventus Turyn, AC Milan, Bayern Monachium.
Są dwa scenariusze:
1. Zablokujemy możliwość wyboru zespołów z 6 koszyka - wszyscy przerzucą się na Arsenal, który na 5* jest za mocny a na 6* za słaby
no ale to też jakieś wyjście
Sądze, że lepiej byłoby wywalić Barce i Real bo reszta klubów jakoś się broni i gracze powybierają różne różniste kluby.
2. Wprowadzimy zawieszenia (sądzę, że po jednym dopakowanym kolesiu wystarczy):
- Chelsea Londyn - Torres/Drogba (lub nikt)
- Manchester City - Aguero
- Manchester United - moim zdaniem nie ma potrzeby
- FC Barcelona - Messi
- Real Madryt - CR7
- Inter Mediolan - moim zdaniem nie trzeba
- Juventus Turyn - moim zdaniem nie trzeba
- AC Milan - Pato/Ibrahimović
- Bayern Monachium - moim zdaniem nie trzeba
czyli sprowadza się to do tego, że robimy tak:
Koszyk 7* (zawieszenie 1 zawodnika): FC Barcelona, Real Madryt, AC Milan, Manchester City, Chelsea Londyn??
Koszyk 6* (bez zawieszeń): Manchester United, Inter Mediolan, Juventus Turyn, Bayern Monachium, Arsenal Londyn (dałbym go jednak koszyk wyżej)
Myślę, że ankieta nie ma sensu bo zaczną w niej zaznaczać ludzie którzy wogóle w lidze grać nie będą. Tutaj jest od tego wątek i niech się ludzie wypowiadają. Możesz rozal edytować swój pierwszy post i wypisać kto jest ZA a kto PRZECIW. W końcu my gramy w tej lidze więc to my powinniśmy decydować o jej formie.
I ja zawsze byłem za kontuzjami ON i formą losową - to naprawdę wprowadza taką realność, że np. dziś Szczęsnemu nie chce się grać i muszę stawiać na kogoś innego. Wiecie to wtedy zmusza Was do myślenia - czy dać zawodnika, któremu nie chce się grać czy lepiej kogoś zmotywowanego