Barcelona: Messi (98), Sanchez (85), Villa (85), Xavi (97), Iniesta (96), Fabregas (95)
Real M.: CR7(98), Kaka (89), Ozil (88), Di Maria (84), Higuain (82), Benzema (82), Alonso (94)
Milan: Ibra (92), Cassano (84), Robinho (88), Pato (84), Seedorf (87), Van Bommel (84)
Man C: Tevez (87), Aguero (86), Balotelli (82), Dzeko (80), Silva (88), Nasri (85)
Chelsea: Drobga (89), Torres (82), Anelka (80), Lampard (86), Essien (85), Meireles (84)
Man U: Rooney (91), Berbatov (82), Nani (89), Valencia (86), Giggs (86),
Bayern: Ribery (93), Robben (94), Schweinsteiger (89), Pranjic (81)
Juventus: Pirlo (93), Del Piero (80), Krasic (89), Pepe (84),
To wypisałem zawodników z Overallem powyżej 80. Pokazuje on jasne ze Juventus, Bayern, ManU - zostawiamy w spokoju. Moim zdaniem Chelsea też.
Moim zdaniem sprawa tyczy się Barcy, Realu, Milanu i Man C.
Ja rozal myślę, o to aby wyrównać siłę ataku. Uwierz mi, że staram się być obiektywny na ile to można. Lubię Barce ale nie jestem fanatykiem jak Deimi
![Smiley :)](http://forum.pesleague.pl/Smileys/default/smiley.gif)
on by zresztą zaraz krzyczał, że Real ma lepszego bramkarza niż Barca. I tak nigdy nie dojdziemy do żadnego rozwiązania.
Przede wszystkim staram się ukrucić sytuacje gdy ktoś wstawia 4 napastników. I jak ktoś ma 4 napastników blisko 90 to chce jednego wywalić. Będą wtedy albo grać 3 i bez zmian. Albo 2 bo jeden będzie wchodził z ławki.
Z tym Man City jest śliska sprawa :/
Ja bym spróbował wywalić Messiego i CR7 i spróbować. Rozal tak naprawdę to moim zdaniem nic w grze nie zmieni. Bo wszyscy pozostaną przy swoich klubach.
a zobacz też. Rozmawiamy tylko Ty, ja i Ukassiu (i coś tam Deimi krzyczy). To chyba znaczy jednoznacznie, że reszcie to wisi. Bo liczą na WYGRANĄ za wszelką cene.