Dział Ogólny > PES 2012

Konami Patch 1.02 w drodze!

<< < (4/13) > >>

diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbtw nie ma zadnych kombinacji do mocnych strzałów podczas gry skończcie z tymi mitami to wszystko zależy od ułożenie odległości itp itd

ale ogólnie mogliby "wzmocnić" te strzały ...chociaż w to wątpie
--- Koniec cytatu ---

Sprawdź a sam się przekonasz że jednak jest takowa.

Ustaw sobie D jako strzał i E czyli szybki bieg.
Wciśnij D i po puszczeni go przytrzymaj E... Był już opis tego jak to zrobić sam sprawdź a się przekonasz...

dBlasi:
mogli by zmniejszyć trochę wskażniki szybkości, ktore zepsuły grę...i sens innych wskaznikó....balans, obrona, skutecznosc, podanie - wszystko to jest niewazne - byleby obronca szybki byl i dotrzymal kroku popierdzielaczom...

bolekrulez:
To ja dodam coś od siebie :) Do poprawy bramkarze, szczególnie te automatyczne wyjścia (w KAŻDEJ sytuacji chcę sam decydować kiedy ma wyjść a kiedy nie). Rzuty wolne w wykonaniu COM (strzela mi po oknach za prawie każdym razem).
I jeszcze jedno... Gra multi (2 graczy w tej samej drużynie), zamiana zawodnika... często się sam przełącza gracz (już podczas prowadzenia piłki) z player 1 na 2  vice versa :(

ignass:
Jak poprawial gre Bramkarzy to juz bedzie sukces bo jak narazie w sytuacjach sam na sam  jest bardzo zle wiekszosc bramek jakie trace online jest po minieciu bramkarza ktory przyglada sie pilce i nic nie robi zamiast sie rzucac pod nogi napastnika

Palacio:
A ja wczoraj na superstar Boca Juniors vs Barcelona i 0-0 a Messi jak głupi z Villą atakował a jakoś mój bramkarz wybronił (moim zdaniem dużo zależy od przycisku wyjścia bramkarza ,który w odpowiednim momencie przyciśniemy) i nie wiem czy to do końca dobry pomysł z tymi bramkarzami bo Konami może przedobrzyć i zrobić cyborgi co 90 % strzałów bronią. A i mogli by zrobić tą zmianę stron kontrolerów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej