Dział Ogólny > PES 2012

Konami Patch 1.02 w drodze!

<< < (5/13) > >>

Fabekk:
Ja nie mam żadnych przycinek, więc nie wiem o co chodzi. A z tymi sam na sam, że większość to gole, na jakich wy poziomach gracie, że tak jest? Na średnim? Ja gram na super star i mam problem z akcją sam na sam, albo piłka trafi w bramkarza, albo nie trafie w bramkę w ogóle, albo obrońca mi piłkę zabierze, rzadko wpada gol.

surma90:
a ja mam przycinki i ciezko przez nie grac

topek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESprawdź a sam się przekonasz że jednak jest takowa.

Ustaw sobie D jako strzał i E czyli szybki bieg.
Wciśnij D i po puszczeni go przytrzymaj E... Był już opis tego jak to zrobić sam sprawdź a się przekonasz...

--- Koniec cytatu ---
Heh no w sumie jest takowe bo to logiczne, że przy większym rozpędzie i biegu wyjdzie mocniejszy strzał.

unkas:
poprawiona praca bramkarzy :D ......to hasło to chyba konami przypięło sobie na zawsze

Rafeal:

--- Cytuj ---- poprawiona praca bramkarzy.
- poprawiony system rzutów karnych i wolnych.
- poprawiony game plan(łatwiejszy widok parametrów zawodników).
- usunięcie efektu zacinania się podczas gry.
- poprawienie innych drobnych błędów zgłoszonych przez fanów.
--- Koniec cytatu ---

Przynajmniej coś poprawiają. Ciekawe jest "usunięcie efektu zacinania się podczas gry". Do czego to się odnosi...
Może poprawiona optymalizacja gry, poprawione zacinanie się powtórek (logo pesa) na słabszych sprzętach lub po zmianie stadionu, nie sposób określić.

U mnie na High chodzi lepiej niż na Low bądź Medium, a komputer to delikatnie mówiąc zabytek na P4 2x2.8 , 1.5GB RAM , Radek HD3650 DDR2

14.11.2011 serwery Konami od 18:00 do 22:00 będą wyłączone wiec może tego dnia wyjdzie następna łatka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej