Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Konami patch 1.02 do pobrania !
Lacan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa na konsoli PS3 jest mozliwoasc WLACZENIA tego BLUR'a/u ?
--- Koniec cytatu ---
Wam już siadło na głowę z tym blurem na PS3 masz grafikę najwyższej jakości więc ten blur nie występuję (przynajmniej ja nie zauważyłem) tylko na pc gdy ustawienia grafiki są nastawione na średnie (czy też w tych okolicach) wtedy występuje ten wasz blur
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKiedy patch bedzie wylaczajacy blur, wie ktos moze ?
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
bikerek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Tu macie pliczek do dysku wirtualnego (Deamon Tools). nie potrzebne wam żadne cracki. za kazym razem działa ze wszystkimi patchami.
L.A.:
gówno nic nie poprawili a nawet zjebali gameplay...
PES zawsze miał idę że Top gracz ma bardzo dobre staty a tutaj w tym patchu na siłę coś zrobili że są jacyś zamuleni... zrobiłem screena przed wgraniem patchu i jakoś nie widzę żeby staty były mniejsze... maskowanie słabych bramkarzy na korzyść pogorszenia gameplay'u jest idiotyzmem... ja się zastanawiam co za debil wydaję grę z tak zepsutym elementem jak pozycja bramkarza... nie dość że mają najgorsze animację w całej serii PES'a to jeszcze bronią tak jakby pierwszy raz widzieli piłkę na oczy...
ja już sobie powiedziałem że w tym roku jeszcze kupię PES'a... w przyszłym roku jeśli nie będzie jakiegoś progresu przerzucam się na produkt EA - oni przynajmniej od 2 lat nabrali szacunku na pctowców i robią Fifę taką jak na konsole czyli zajebistą i niszczącą PES'a... szkoda że tak muszę pisać o swojej ulubionej serii w którą gram od jej powstania ale cóż to jest czysty fakt...
Konami odwala kawał niepotrzebnej nikomu roboty...
sumik175:
panowie a co myślicie o NewGamePlay Tool 2.2.1 (hotfix) by Jenkey1002???
Nawigacja
[#] Następna strona