Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Konami patch 1.02 do pobrania !

<< < (24/42) > >>

Shakur77:
Gówno poprawili a nie bramkarzy...
Przed chwilą grałem i koleś 3 RAZY minął Messim bramkarza jak tyczke. Bramkarz kładzie się za każdym razem kiedy zmarkuje się strzał, wychodzi z bramki wbrew mojej woli, daje się w banalny sposób lobować. Na dodatek mocne dośrodkowanie po ziemi w pole karne przeważnie kończy się bramką bowiem bramkarz owszem rzuci się do piłki, ale się z nią minie i wiadomo wtedy nasz zawodnik ją pakuje do siatki.
Gdyby strzały napastników były silniejsze, to 90 % strzałów zza pola karnego kończyłoby się bramką (w polu karnym juz nie wspomnę).
Obrona to katastrofa. Zawodnik często mija się z piłką i przeciwnik wychodzi sam na sam, albo biegnie obok piłki i kiedy karzę mu podac albo coś w tym stylu często nie reaguje.
Dogonienie Messiego albo Ronaldo na pełnym biegu jakimkolwiek obrońcą graniczy z cudem.
Jeżeli niema się szybkich zawodników w składzie to gra się baaaardzo ciężko.
Niech lepiej szybko wydadzą kolejnego patcha bo zamiast iść do przodu to Konami się cofa i robi stare błędy... Aż grać się odechciewa.

topek:
Kurde czyli mowiceie ze lepsza wersja 1.01 czy 1.00 najlepsza ? :(

Płotek:
Moim zdaniem ostatnie Pesy maja to do siebie ze najlepsze jest demo potem pełna wersje , wraz z kolejnymi patchami bardziej pes sie peirdoli
kamilolos123 podsumował nowego patcha idealnie

dBlasi:
KONAMI leci se w ch%#~! Jak kur!@@! to taki moze byc problem by ci pieprzeni bramkarze nie wychodzili do piłek bez mojego pozwolenia/ no co to ma byc?
Ciągle pajace wychodzą do pierwszej lepszej akcji sam na sam - kiwka w lewo i bramkarz zostaje. No myslalem ze to poprawią PRZEDE wszystkim - a tu pupcia!
walcie sie nasi kochani klienci! całe życie było pod trójkątem wychodzenie to teraz wprowadzili "INNOWACJE"...
Jest jednak poprawa u bramkarzy. Troche łątwiej zatrzymac tych popierdzielaczy więc to jest na plus.
Wciąz piłka porafi przeniknąć a koleś z balansem 70 przejść siłowo i fuksem obronców pod ich nogami....wiec duzo bramek pada z przypadku...jest lepiej al KURDE - eeech...

Risto-pl:
kamilolos123 co do obrony to jest parodia nawet Wisła tak nie pierdzieli w obronie ja po tym patchu totalna kicha a było tak fajnie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej