Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Konami patch 1.02 do pobrania !
ReveAnge:
Jak dla mnie ten patch 1.02 jest zdecydowanie na plus. Nie jestem żadnym wymiataczem, gram na professional więc nie wiem jak na wyższych poziomach ale z tego co zauważyłem po kilku meczach to ogólny gameplay jest bardziej realistyczny. Gra jest nieco wolniejsza i przez to bardziej taktyczna. Poprzednio tempo meczu było szalone, akcja za akcję, co chwila sytuacje podbramkowe, co było może i efektowne ale mało realistyczne. Teraz gra jest bardziej zrównoważona, więcej walki w środku boiska. Strzały według mnie wcale nie są słabsze, na tym patchu większość bramek zdobyłem strzałami z dystansu. Bramkarze się poprawili, nie zauważyłem żeby sami wychodzili do piłek. Przeciwnicy wcale nie grają jak Barcelona, na przykład przy moim pressingu w środku pola często grali długie piłki do przodu, najczęściej niecelne. Nie zauważyłem też problemów w obronie a przynajmniej nic jak dla mnie się tu na gorsze nie zmieniło.
barcafun10:
Wam tez gra po zainstalowaniu tego patcha strasznie przycina?? Wcześniej grałem płynnie
L.A.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak dla mnie ten patch 1.02 jest zdecydowanie na plus. Nie jestem żadnym wymiataczem, gram na professional więc nie wiem jak na wyższych poziomach ale z tego co zauważyłem po kilku meczach to ogólny gameplay jest bardziej realistyczny. Gra jest nieco wolniejsza i przez to bardziej taktyczna. Poprzednio tempo meczu było szalone, akcja za akcję, co chwila sytuacje podbramkowe, co było może i efektowne ale mało realistyczne. Teraz gra jest bardziej zrównoważona, więcej walki w środku boiska. Strzały według mnie wcale nie są słabsze, na tym patchu większość bramek zdobyłem strzałami z dystansu. Bramkarze się poprawili, nie zauważyłem żeby sami wychodzili do piłek. Przeciwnicy wcale nie grają jak Barcelona, na przykład przy moim pressingu w środku pola często grali długie piłki do przodu, najczęściej niecelne. Nie zauważyłem też problemów w obronie a przynajmniej nic jak dla mnie się tu na gorsze nie zmieniło.
--- Koniec cytatu ---
jeśli grasz offl to nie mamy o czym gadać...
biereek:
Mam pytanie może trochę idiotyczne. Mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego u jednych bramkarz wychodzi a u drugich nie? Po prostu zostaje w bramce? Co trzeba ustawić żeby tak było ? Dokładniej chodzi mi o to, że mój idzie do piłki nawet jak go nie wypuszczam a u innych jestem już przy samej bramce praktycznie a on nadal stoi na linii bramkowej.
master88:
Sorki za bezczelność ale naprawdę jak czytam wasze komentarze szczególnie te krytyczne odnośnie tego patcha to stwierdzam ze większość osób na tym forum ma bardzo ograniczony tok myślowy... Szczerze to ja wcale się nie przejmuje czy Konami spieprzyło tego patcha czy nie. Sa ludzie którzy znacznie lepiej potrafią zmodyfikować kod gry niż ci z Konami. Dlatego ja używam zawsze zmodyfikowanego kodu gry autorstwa yair25 bądź jenkey1002. Jutro dalej pośmieje się z waszych komentarzy :) pozdro all
Nawigacja
[#] Następna strona