Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Konami patch 1.02 do pobrania !
Lukaszeq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESorki za bezczelność ale naprawdę jak czytam wasze komentarze szczególnie te krytyczne odnośnie tego patcha to stwierdzam ze większość osób na tym forum ma bardzo ograniczony tok myślowy... Szczerze to ja wcale się nie przejmuje czy Konami spieprzyło tego patcha czy nie. Sa ludzie którzy znacznie lepiej potrafią zmodyfikować kod gry niż ci z Konami. Dlatego ja używam zawsze zmodyfikowanego kodu gry autorstwa yair25 bądź jenkey1002. Jutro dalej pośmieje się z waszych komentarzy :) pozdro all
--- Koniec cytatu ---
A my się pośmiejemy z Ciebie że grasz offline i się tutaj zacieszasz :)
Nie pierwszy raz Konami daje ciała przy patchu. Co prawda nie odnotowałem spowolnienia jakoś bardzo, ale bramkarze ledwo co ruszeni tak samo jest wiele innych rzeczy do poprawy które są olewane. Ani plus ani minus ten patch.
Risto-pl:
Lukaszeq po prostu jak grało sie super teraz jest tragedia czas się zastanowić nad kupowaniem gry. Konami ci daje gre nawet dobrą a potem patche są zwalone co daje kupę ::) ::) ::) ::) ::)
L.A.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESorki za bezczelność ale naprawdę jak czytam wasze komentarze szczególnie te krytyczne odnośnie tego patcha to stwierdzam ze większość osób na tym forum ma bardzo ograniczony tok myślowy... Szczerze to ja wcale się nie przejmuje czy Konami spieprzyło tego patcha czy nie. Sa ludzie którzy znacznie lepiej potrafią zmodyfikować kod gry niż ci z Konami. Dlatego ja używam zawsze zmodyfikowanego kodu gry autorstwa yair25 bądź jenkey1002. Jutro dalej pośmieje się z waszych komentarzy :) pozdro all
--- Koniec cytatu ---
takie życie pirata
tak naprawdę nie mamy o czym gadać z tobą więc też się pośmiejemy...
longfly:
chyba lepiej jednak byc piratem o malo nie wybulilem kasy na gre online ale na szczescie konami paczami sprowadzilo mnie na ziemie..
Płotek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa skąd wiesz jaka jest gra online jak nie grałeś? gra online to zupełnie inna bajka niż gra z komputerem. Wystarczy zauważyć że negatywnie o tym patchu wypowiadają się tylko Ci co nie grają online, to o czymś świadczy.
--- Koniec cytatu ---
No nie wiem czy tylko Ci co nie grają Online;)
Nawigacja
[#] Następna strona