Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Konami patch 1.02 do pobrania !

<< < (31/42) > >>

ReveAnge:
Po rozegraniu większej ilości meczy zmieniam zdanie o tym patchu i przychylam się do opini większości. Skopali grę, coraz bardziej przypomina fatalne PES2011. Mułowaci piłkarze nie potrafiący przyjąć piłki w biegu, całkowicie siadło tempo gry, zawodnicy rozpędzają się wieczność a jak już im się uda to zaraz dopadnie ich obrońca przeciwnika biegający dwa razy szybciej co przy kiepskiej kontroli nad piłką oznacza natychmiastową stratę. Ludzie od patcha PESedit powinni zrobić teraz dwie wersje - drugą bez wrzuconego na siłe 1.02. Ech Konami jak już zrobiło całkiem dobrą grę to teraz musi ją psuć.

keny02:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo rozegraniu większej ilości meczy zmieniam zdanie o tym patchu i przychylam się do opini większości. Skopali grę, coraz bardziej przypomina fatalne PES2011. Mułowaci piłkarze nie potrafiący przyjąć piłki w biegu, całkowicie siadło tempo gry, zawodnicy rozpędzają się wieczność a jak już im się uda to zaraz dopadnie ich obrońca przeciwnika biegający dwa razy szybciej co przy kiepskiej kontroli nad piłką oznacza natychmiastową stratę. Ludzie od patcha PESedit powinni zrobić teraz dwie wersje - drugą bez wrzuconego na siłe 1.02. Ech Konami jak już zrobiło całkiem dobrą grę to teraz musi ją psuć.

--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się z tobą aczkolwiek najlepiej mi się grało na 1.01 ale gram na 1.02 bo przynajmiej podszkoliłem się w rozgrywaniu na początku przegrywałem po 1;0 a teraz wygrywam przeważnie więc nie jest tak źle ;p

pawsi13:
Ja mam oryginał i neistety musze grać na tym patchu. Konami BŁAGAM was. Wrzućcie gameplay z wersji 1.0 dodajcie strzaly z 2 dema i nic więcej nam graczom pesa nie potrzeba.

Przemo1994:
Tutaj nie blagaj Konami, bo cie i tak nie uslysza, ani nie zobacza co napisales, chcesz to napisz im to prywatnie. Takze posiadam oryginala, jak i wiekszosc z tego forum i nie tylko.

goalfm:
Napisze to także tu

Nie wiem co Wy jaracie. Jak kilkanaście mb patchu może zmienić cały silnik rozgrywki? To tylko drobne poprawki gameplayowe i poprawa bramkarzy, więcej zmian nie widze.... Przecież to patch stworzony może w 2 tyg. jak taki patch może zmienić całą gre? Jeszcze patch zajmujący jak wpsominałem kilkanaście MB...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej