Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Konami patch 1.02 do pobrania !
pawsi13:
Jednak najwidoczniej moze. Wezmy przyklad z yaira i jankey patchmakerow. Oni z pesa 2011 z patchem kilku megabajtowym zrobili gre boska a konami nie potrafi gry poprawic tylko zepsuc. Jest jakis kontakt z konami? Moze by jakąs petycje zrobic? Co wy na to?
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENapisze to także tu
Nie wiem co Wy jaracie. Jak kilkanaście mb patchu może zmienić cały silnik rozgrywki? To tylko drobne poprawki gameplayowe i poprawa bramkarzy, więcej zmian nie widze.... Przecież to patch stworzony może w 2 tyg. jak taki patch może zmienić całą gre? Jeszcze patch zajmujący jak wpsominałem kilkanaście MB...
--- Koniec cytatu ---
No raczej to tu miało być napisane ;) Skąd wiesz że zrobiony w 2 tyg - może nie daj Boże... Ile grasz online, bo paru ludzi gra troche i ich opinie nie są brane z powietrza ;) A moge Ci dać taki prosty przykład negujący Twoje twierdzenie że kilknaście mb może nie zmienić gry - tzn gameplay'u PES'a - Gameplay by Yair 2.3 do 11 - miał ok. 20 mb,a zmieniał tak rozgrywkę że nie wiedziałem w którego PES'a gram
goalfm:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo raczej to tu miało być napisane ;) Skąd wiesz że zrobiony w 2 tyg - może nie daj Boże... Ile grasz online, bo paru ludzi gra troche i ich opinie nie są brane z powietrza ;) A moge Ci dać taki prosty przykład negujący Twoje twierdzenie że kilknaście mb może nie zmienić gry - tzn gameplay'y PES'a - Gameplay by Yair 2.3 do 11 - miał ok. 20 mb,a zmieniał tak rozgrywkę że nie wiedziałem w którego PESa gram
--- Koniec cytatu ---
Nie żartujcie z tym Yair'em....
Ale to jest dobre, zlewam z tego cały czas. Wyszła pełna wersja - wszyscy płacz, że chcą gre taką jak w demo nr 1. Wyszedł patch 1.01 wszyscy chcieli wrócić do czystej wersji, teraz wyszedł patch 1.02 to wszyscy chcą spowrotem patch 1.01. Wydaje mi się, że opinie są związane z Waszym podejściem do tego. Za dużo spodziewacie się od Konami, myśląc, że zmieni tak gameplay, że to mógłby już być pes 2013... Zmiany są delikatne, ale na mały +
Płotek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie żartujcie z tym Yair'em....
Ale to jest dobre, zlewam z tego cały czas. Wyszła pełna wersja - wszyscy płacz, że chcą gre taką jak w demo nr 1. Wyszedł patch 1.01 wszyscy chcieli wrócić do czystej wersji, teraz wyszedł patch 1.02 to wszyscy chcą spowrotem patch 1.01. Wydaje mi się, że opinie są związane z Waszym podejściem do tego. Za dużo spodziewacie się od Konami, myśląc, że zmieni tak gameplay, że to mógłby już być pes 2013... Zmiany są delikatne, ale na mały +
--- Koniec cytatu ---
Skoro wiekszosc narzeka po kazdej nowej latce to cos musi w tym byc, gdyby te patche nie wprowadzaly zadnych negatywnych zmian to by nikt nie pisal ze spiepszyli jeszcze bardziej, nie wiem jak jest w ofline moze z 2mecze zagralem ale online z kazdym kolejnym patchem jest bardziej skopane
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie żartujcie z tym Yair'em....
--- Koniec cytatu ---
No to teraz Ty chyba sobie żartujesz. Domyślam sie że nie grałeś w żadną wersję szczególnie jedna wymiatała którą wymieniłem
Nawigacja
[#] Następna strona