Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Konami patch 1.02 do pobrania !
kfiatulla:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOdkąd zainstalowałem patcha , w online przy ustawianiu składów a raczej wczytywaniu swoich ustawień gra się zacina i tracę punkty wczoraj na 12 meczów 3 razy się tak zblokowała gra i nie dało się nic zrobić a nawet tylko reset kompa pozostawał.
--- Koniec cytatu ---
Mam identycznie, wielu innych graczy też. Napisałem 2 razy do Konami - najpierw kazali mi przeinstalować grę bo uznali że pliki są "zepsute" a gdy napisałem że to nic nie daje napisali żebym....zajrzał na stronę pesa....
Super:)
Jest informacja:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
daro2005:
Ten pes to porażka a ten patch jest jeszcze gorszy bramkarze słabiej bronią chyba a nie lepiej. Ta gra jest jednocześnie zajebista i jednocześnie tak zje***na że szok po prostu mieszane uczucia!
Kazy(L):
Będzie problem z wyzwaniami granymi losowymi drużynami, brak możliwości wczytania składu. Mam nadzieje że w trybie ekspresowym poprawią tego buga
Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmi się podobają nowe stroje reprezentacji Polski i bardzo dobrze że nie ma godła - wszystkie największe federacje już dawno zrezygnowały z godła na koszulkach
--- Koniec cytatu ---
A co w tym takiego dobrego, że nie ma godła? Co z tego, że inne reprezentacje zrezygnowały z czegoś takiego? My jesteśmy Polską...mamy Flagę Biało-Czerwoną, Hymn i naszego Orzełka. Rozumiem trochę decyzję PZPN ale można mieć i logo związku i Orzełka, koszulka jest duża.
Nie offtopujmy tematu :)
dBlasi:
tak po kilkunastu grach stwierdzam jednak ze patch poprawił tego PESA. Marudzą głównie ci co nakupowali biegaczy i teraz im trudno przejsc! błehehe! dobrze wam tak :D nie bedziecie profanować tego sportu już tak bardzo. brankarze tez są lepsi i nie wychodzą tak często bezmyslnie.
Co do godła na koszulce - mysle ze tak wielkie zamieszanie jest niepotrzebne - . szczególnie jutro w dzień niepodległości i przy meczu z tak wielkim przeciwnikiem - bojkot owszem mozna sobie robić - ale po meczu pliz....nie robmy siary ala tomaszewski...swoją dorogą w PZPN to pracują wyjątkowi debile by zaprezentować akurat teraz przy święcie koszulki bez godła z logiem PZPN podpisanym "POLSKA" :D
Zamieszanie wynika też z beznadziejnej pani rzecznik prasowej, która o piłce nie ma zielonego pojęcia chyba i prostych rzeczy wytłumaczyć nie potrafi...
ten poslki katolicki fanatzyzm patriotyczny szkoda ze nie ma przełożenia kulturę społęczeństwa....czekam tylko na nowe hasło protestujących "GDZIE JEST GODŁO! - GDZIE JEST KRZYŻ!!!" :D
Nawigacja
[#] Następna strona