Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Konami patch 1.02 do pobrania !

<< < (35/42) > >>

milanista23:
Moje odczucia po tym patchu? Totalny freak, bramkarzy minimalnie poprawili, niestety kosztem innych zawodników z pola. Obroncy nabijają więcej samobójczych bramek niż napastnicy. Rozumiem jedną na kilka meczy ale średnia dwie bramki na mecz z samobója to nie halo. W patchu oberwało się także obrońcom i defensywnym pomocnikom przykłady? Vidal, Glik, Chiellini, Nesta. W sytuacji kiedy podanie za plecy a obrońcy w poprzednim patchu dobrze radzący sobie na pozycji Stopera i środkowi obrońcy zwyczajnie dają ciała teraz. Dużo bramek, że szmacianych strzałów (Tytoń), po pierwszym patchu bronił dobrze jak na skill, ale teraz to porażka. Kolejny minus to load formacji. Co jeszcze?? Piłkarze jak niepełnosprawni przyjmują na pełnym biegu. Przerzut na drugie skrzydło to teraz już kwestia farta podającego piłkarza, najczęściej się kończy podaniem do piłkarza na środku albo cholera wie gdzie. Już wolę pierwszego patcha gdzie dzięki rozważnej i odpowiedzialnej grze w obronie oraz dobrze dobranej strategii nie dopuszczałem do sytuacji gwarantujących wykorzystywanie słabości bramkarzy. Eccchhhh wystarczy!!!

Artur 7:
chyba się Wam znowu coś pomyliło ::) ::) ::)

dziendobry:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEproponuje adminowi zaozyc nowy temat i przeniesc te posty bo czuje ze nie skonczy sie to tak syzbko ;D

--- Koniec cytatu ---

dokladnie - admine przenies temat orla w dobre miejsce, a tu niech sobie placza dalej nad patchem 1.02 - mi sie dobrze gra na 1.02, nawet fajnie - jest good! ;D

jozin666:
Panowie to ma byc dyskusja o patchu 1.02 a nie o godle offtopic ;D

Ukassiu:
 Nie wiecie gdzie rozmawiać o rep. Polski? jeśli nie to podpowiem:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej