Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Konami patch 1.02 do pobrania !
biereek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGralem Polska z Wlochami na poziomie Super Star i zremisowalem 1:1...
Co do obrony mi idzie bardzo dobrze. Gram lige i na 20-25 meczy ( nie pamietam dokladnie ) mam 10 straconych bramek, gdzie inne druzyny min. 20 :) Trzeba po prostu umiec grac w obronie...
--- Koniec cytatu ---
Stary ja mówię o online. I potrafię grać bo wygrałem 2 turnieje online i byłem nie raz w półfinałach/finałach więc czytaj ze zrozumieniem. W offline nawet nie grałem, pewnie masz pirata i grasz na swoich patchach. Ja jestem skazany na ten gówniany patch. A może mi ktoś w końcu konkretnie odpowiedzieć apropo moich ustawień? Co zrobić żeby chodziły skoro gra się zacina jak chce je wczytać?
keny02:
ponawiam moje pytanie co do obrony jak grac zeby przejmowac pilke przeciwnikowi nie raz mi sie udaje np. trzymam RT no i klikam w odpowiednim momencie podanie a czy z przycisk strzlu daje cos w obronie poza presingiem kolegi? a i jak sie rozpychac barkami analogiem czy jak?
mpoesp:
Jedyny minus patcha 1.02 to za duzo ping-ponga w grze offiline :) Online, jest okej.
Płotek:
Czytam czytam i czytam... i widocznie jeden tak odczuwa zmiany drugi inaczej..
Jesli niektóre osoby sa tak zajarane patchem to widocznie mam za duze wymagania co do pesa, nie potrafie przymykac oka na coraz bardziej zbugowana gre online. Od gry ktora od 4 lat jest robiona na jednym i tym samym silniku oczekiwalbym czegos lepszego. Konkurencji nie bede ocenial bo uwazam ze to arkadowka dla 15-latkow.
biereek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzytam czytam i czytam... i widocznie jeden tak odczuwa zmiany drugi inaczej..
Jesli niektóre osoby sa tak zajarane patchem to widocznie mam za duze wymagania co do pesa, nie potrafie przymykac oka na coraz bardziej zbugowana gre online. Od gry ktora od 4 lat jest robiona na jednym i tym samym silniku oczekiwalbym czegos lepszego. Konkurencji nie bede ocenial bo uwazam ze to arkadowka dla 15-latkow.
--- Koniec cytatu ---
Na początku online nie miałem w ogóle lagów a teraz na MLO, nie mówię o ludziach stąd mam non stop lagi praktycznie, albo spowolnioną grę. Nie wiem może graczy przybyło czy coś, ale skoro robią te online to mogliby w końcu się postarać i zrobić idealne servery.
Nawigacja
[#] Następna strona