Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Konami patch 1.02 do pobrania !
rzepek1:
Może jest tak, jak napisaliście powyżej, że niektórzy odczuwają zmiany mocniej, drudzy mniej. Ja zdecydowanie należę do tych pierwszych, bo ten patch zmienił grę (w moim wypadku) na tyle, że gdy gram nawet na "półautomatycznych" zmianach zawodników (czy chociażby ręcznych), to gdy podaję piłkę powiedzmy na dół, to zdarza się, że zawodnik mimo wszystko poda piłkę do góry, bądź co nawet lepsze wycofa ją do bramkarza. Nie mówię o grze online tylko normalnej Offline. A jak ktoś napisze tylko, że trzeba umieć grać, to zapraszamy z kolegą na grę i się okaże, kto taki mocny, bo coraz więcej gównażerii się tutaj szerzy. :-\ :-\
biereek:
A POTRAFI MI KTOŚ W KOŃCU ODPOWIEDZIEĆ CZY NIE MA NA TO SZANS?
CO ZE SKŁADAMI ZAPISANYMI PRZED UPEM? JAK CHCE ZAŁADOWAĆ TO MI SIĘ ZACINA GRA. JEST SZANSA JE ODZYSKAĆ BO ROBIŁEM TE USTAWIENIA SPORO CZASU I NIE CHCE MI SIĘ OD NOWA. TAK WIĘC ZNA KTOŚ ROZWIĄZANIE TEGO PROBLEMU?
kfiatulla:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA POTRAFI MI KTOŚ W KOŃCU ODPOWIEDZIEĆ CZY NIE MA NA TO SZANS?
CO ZE SKŁADAMI ZAPISANYMI PRZED UPEM? JAK CHCE ZAŁADOWAĆ TO MI SIĘ ZACINA GRA. JEST SZANSA JE ODZYSKAĆ BO ROBIŁEM TE USTAWIENIA SPORO CZASU I NIE CHCE MI SIĘ OD NOWA. TAK WIĘC ZNA KTOŚ ROZWIĄZANIE TEGO PROBLEMU?
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
biereek:
--- Koniec cytatu ---
Czyli trzeba od nowa. Gratulacje dla Konami.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGówno poprawili a nie bramkarzy...
Przed chwilą grałem i koleś 3 RAZY minął Messim bramkarza jak tyczke. Bramkarz kładzie się za każdym razem kiedy zmarkuje się strzał, wychodzi z bramki wbrew mojej woli, daje się w banalny sposób lobować. Na dodatek mocne dośrodkowanie po ziemi w pole karne przeważnie kończy się bramką bowiem bramkarz owszem rzuci się do piłki, ale się z nią minie i wiadomo wtedy nasz zawodnik ją pakuje do siatki.
Gdyby strzały napastników były silniejsze, to 90 % strzałów zza pola karnego kończyłoby się bramką (w polu karnym juz nie wspomnę).
Obrona to katastrofa. Zawodnik często mija się z piłką i przeciwnik wychodzi sam na sam, albo biegnie obok piłki i kiedy karzę mu podac albo coś w tym stylu często nie reaguje.
Dogonienie Messiego albo Ronaldo na pełnym biegu jakimkolwiek obrońcą graniczy z cudem.
Jeżeli niema się szybkich zawodników w składzie to gra się baaaardzo ciężko.
Niech lepiej szybko wydadzą kolejnego patcha bo zamiast iść do przodu to Konami się cofa i robi stare błędy... Aż grać się odechciewa.
--- Koniec cytatu ---
Jest w tym dużo racji. Gram obecnie na klawie, bo muszę uzbierać kasę na pad xboxa. Patch sporo zmienił. W 1 wersji bramkarze słabo bronili, ale obrońcy grali o.k. A gram Barcą z jakimś cienkim klubem. Prowadzę 1-0, kontra, podanie na skrzydło i obrońcy nic nie potrafią zrobić. Wciskam a (strzał), ale efekt jest taki że czasem sfaulują przeciwnika. Zara 1-1 i obrona przeciwnika w ogóle nie do przejścia, idealne krycie komputera i mało można zrobić. Jak u was to wygląda w offine na klawie ?
PS: Trzeba będzie oczekiwać patch Jenkeya
Nawigacja
[#] Następna strona