Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Kits by Olmajti (1999-2000 RETRO KITS PACK FINAL 2ND PART)
Michał144:
No stroje są świetne ;D
REJESTRACJA lub LOGOWANIENieźle się prezentują.
A czy zrobiłbyś także dla Juve (chociaż nie wiem gdzie ich szukać) stroje z tego okresu (plus fonty i numbers).
--- Koniec cytatu ---
a co do strojów juve to na tej stronie są z każdego roku(na dole tabelka) :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo stroje są świetne ;Da co do strojów juve to na tej stronie są z każdego roku(na dole tabelka) :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
WOW. no zaje***cie. :D szukam takich stron (z historią strojów) bo są źródłem bezcennych informacji przy wykonywaniu retro. np żeby zrobić te pokur***ne wzorki na rękawach bramkarskich Borussii musiałem znaleźć z 10 różnych zdjęć z kilku klubów żeby wyczaić z czym to się je :D
Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWOW. no zaje***cie. :D szukam takich stron (z historią strojów) bo są źródłem bezcennych informacji przy wykonywaniu retro. np żeby zrobić te pokur***ne wzorki na rękawach bramkarskich Borussii musiałem znaleźć z 10 różnych zdjęć z kilku klubów żeby wyczaić z czym to się je :D
--- Koniec cytatu ---
A tak przez przypadek ją znalazłem ;D szkoda że nie ma takiej jednej strony która by zawierała wszystkie dawne stroje klubów piłkarskich ;)
Pavvelinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszkoda że nie ma takiej jednej strony która by zawierała wszystkie dawne stroje klubów piłkarskich ;)
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie.
sempre_barca:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszkoda że nie ma takiej jednej strony która by zawierała wszystkie dawne stroje klubów piłkarskich ;)
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się z Wami. I to już nawet nie chodzi o to, że łatwiej robiłoby się stroje do PESa, ale o przybliżenie (przypomnienie) kibicom strojów, w których grały kiedyś ich ulubione kluby czy reprezentacje.
Nawigacja
[#] Następna strona