Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Kits by Olmajti (1999-2000 RETRO KITS PACK FINAL 2ND PART)

<< < (68/75) > >>

Bartek10:
świetnie się prezentują te stroje

Muszkins:
Ktoś kiedyś na forum Podał mi taką stronę i Tam są niektóre stroje drużyn z przed kilku lat REJESTRACJA lub LOGOWANIE

sempre_barca:
Ja znalazłem kiedyś taką stronkę, z której nawet można kupić sobie koszulki jednak ceny są odstraszające  :-\ REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Olmajti a tak z ciekawości to czy są gdzieś w necie numery i fonty do strojów które robisz?

olmajti:
strony które podaliście są co najmniej średnie. po pierwsze mają braki, po drugie, często zdarza się że stroje znajdują się pod niewłaściwą datą, po trzecie ok. 75% strojów jest fotografowana tylko z przodu a to nie pomaga, bo ani numerów ani czcionek nie da się zrobić.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEOlmajti a tak z ciekawości to czy są gdzieś w necie numery i fonty do strojów które robisz?

--- Koniec cytatu ---
nie. robie stroje których w zasadzie w necie nie ma, a jeśli nie ma strojów to nie ma numerów i czcionek. w zasadzie już niedługo zaczne robić pełne GDB bo nauczyłem się w końcu porządnie indeksować .png i w zasadzie powoli zaczynam robić f&n na własne potrzeby

sempre_barca:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie. robie stroje których w zasadzie w necie nie ma, a jeśli nie ma strojów to nie ma numerów i czcionek. w zasadzie już niedługo zaczne robić pełne GDB bo nauczyłem się w końcu porządnie indeksować .png i w zasadzie powoli zaczynam robić f&n na własne potrzeby

--- Koniec cytatu ---
A jeśli można wiedzieć to czy do strojów już zrobionych przez Ciebie będziesz dodawał numery i fonty?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej