Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Kits by Olmajti (1999-2000 RETRO KITS PACK FINAL 2ND PART)
pawlodar_10:
Dzięki wielkie ziomuś ;) Super są
sempre_barca:
Skoro tak świetnie wychodzą Ci stroje retro to może skusiłbyś się na zrobienie kitsów Dortmundu z najlepszych lat? :>
Swoją drogą aż dziwne, że do tej pory nikt nie zrobił strojów w których Borussia osiągała największe sukcesy. Może nikt już nie pamięta jak wygrywali ligę mistrzów? :P
★Blue Boy★:
Valencia bardzo ładna jedynie ten pierwszy gk ma jakeis dziwne wstawki to wina szyc powinny byc zamienione kolory szyc jasny z ciemnym
Mam replike awayu Borussi w domu :D
TheBestCitizens:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEretro ciąg dalszy ;D
VALENCIA 04-05
GK1 MODEL: 16
GK2 MODEL: 16
HOME MODEL: 40
AWAY MODEL: 40
3RD MODEL: 40
--- Koniec cytatu ---
Bardzo ładne stroje. Zrobiłbyś mi Schalke 04 takie:
olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESkoro tak świetnie wychodzą Ci stroje retro to może skusiłbyś się na zrobienie kitsów Dortmundu z najlepszych lat? :>
Swoją drogą aż dziwne, że do tej pory nikt nie zrobił strojów w których Borussia osiągała największe sukcesy. Może nikt już nie pamięta jak wygrywali ligę mistrzów? :P
--- Koniec cytatu ---
ten wyżej to model z 1997 roku. z tego co pamiętam to BVB wygrało LM w sezonie 96/97 i właśnie z tego okresu jest strój niżej umieszczony.
ogólnie modele te same co Arsenalu z tego okresu więc jeśli cierpliwie poczekasz to przy okacji robienia strojów wetro kanonierów machne też borussię :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEValencia bardzo ładna jedynie ten pierwszy gk ma jakeis dziwne wstawki to wina szyc powinny byc zamienione kolory szyc jasny z ciemnym
Mam replike awayu Borussi w domu :D
--- Koniec cytatu ---
wiem :P z rozpędu zapomniałem odwrócić kolory :o
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBardzo ładne stroje. Zrobiłbyś mi Schalke 04 takie:
--- Koniec cytatu ---
niema ich w necie ??? aż dziwne bo jak się nie myle to są stroje z sezony 07/08
jak bede miał chwile czasu to coś pokombinuje ale jak narazie nic nie obiecuje
Nawigacja
[#] Następna strona