Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Kits by Olmajti (1999-2000 RETRO KITS PACK FINAL 2ND PART)
sempre_barca:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEten wyżej to model z 1997 roku. z tego co pamiętam to BVB wygrało LM w sezonie 96/97 i właśnie z tego okresu jest strój niżej umieszczony.
ogólnie modele te same co Arsenalu z tego okresu więc jeśli cierpliwie poczekasz to przy okacji robienia strojów wetro kanonierów machne też borussię :)
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli efekt będzie znów świetny (a jestem o tym przekonany ;)) to pewnie, że poczekam! A robisz jeszcze jakieś stroje retro Arsenalu?
olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeżeli efekt będzie znów świetny (a jestem o tym przekonany ;)) to pewnie, że poczekam! A robisz jeszcze jakieś stroje retro Arsenalu?
--- Koniec cytatu ---
znalazłem stroje Arsenalu od 1972r (wraz z bramkarskimi) tylko nie wiem czy kogokolwiek interesowałyby aż takie stare, ale myślałem zrobić retro od roku kiedy pojawił się sponsor na koszulkach czyli od sezonu 86/87 do 2005/06 bo reszte można bez problemów znaleźć w necie :D
Muszkins:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEznalazłem stroje Arsenalu od 1972r (wraz z bramkarskimi) tylko nie wiem czy kogokolwiek interesowałyby aż takie stare, ale myślałem zrobić retro od roku kiedy pojawił się sponsor na koszulkach czyli od sezonu 86/87 do 2005/06 bo reszte można bez problemów znaleźć w necie :D
--- Koniec cytatu ---
a byś też mógł zrobić Dla Interu mogę poczekać mi się nie śpieszy :D
sempre_barca:
Jeżeli chodzi o Arsenal to możesz zrobić jeszcze takie:
Do tych ostatnich znalazłem zdjęcie spodenek i getrów i troszkę się zdziwiłem, bo myślałem, że kolor całości będzie jednolity.
Więc jeżeli masz czas i chęci ;)
olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
a byś też mógł zrobić Dla Interu mogę poczekać mi się nie śpieszy :D
--- Koniec cytatu ---
a o jakie konkretnie chodzi? bo od 98r techniczny Interu to nike czyli modele do kilku lat wstecz wszystkie drużyny miały identyczne także jak już bede miał template to zrobienie innej drużyny to kwestia 30 min :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeżeli chodzi o Arsenal to możesz zrobić jeszcze takie:
Więc jeżeli masz czas i chęci ;)
--- Koniec cytatu ---
po pierwsze to stroje z 2 sezonów (a jak bym się uparł to mógłbym się kłócić że z trzech :P)
po drugie teraz zabieram się za komplet 2002/03 z uber popie***lonym wzorem na away także żeby to dobrze wyglądało to może mi zająć trochę czasu
Nawigacja
[#] Następna strona