#02 - Pensja.
każdy trener będzie zmuszony zapłacić comiesięczne pensje, które zawsze będą prezentować się w wysokości 500 tysięcy.
Jak się mają pensje Jagielonii czyli m.in Juninho, Zambrotta, Trezeguet, Giuly, Gudjohnsen do takiej powiedzmy Cracovii (nie wiem kto jest menedżerem), ale Cracovia nie zrobiła żadnego transferu i z pewnością nie ma żadnych znanych zawodników.
W trakcie okienka pisałeś:
Cytuje:
nie róbcie zbytnio mega zajebistych wy****ch w kosmos transferów, bo niedługo będziemy lepsi od Anglii czy Włoch ; p Pamiętajcie o pensjach, tym bardziej tych zagranicznych zawodników, ponieważ w niektórych przypadkach one mogą być ogromne. Pozdro
Ponoć miały być płacone pensje zależne od zawodników w zespole, bo ja nie po to ściągałem słabszych zawodników, gdzie wiedziałem że będą oni zarabiać grosze. Czuje się poszkodowany
#05 - Budżet, wyzerowanie do 3 mln od stycznia.
Od 1 stycznia każdego menadżera zobowiązuje budżet w wysokości 3 mln.
To po co ja oszczędzałem w letnim?! Chciałem zaoszczędzić kilka groszy (bodajże 7 mln),i czekać aż wpłynie jeszcze kasa z biletów z PGE Gdańska Areny, aby w zimę kupić lepszych zawodników takich których będę potrzebować, wiedząc już na jaką pozycje potrzebuje na pewno wzmocnienia. A tu od razu jakby "wyzerowane" konta, i rozdzielasz wszystkim 3 miliony?! No f*ckin' way!
Z pozostałymi pkt się zgadzam.