Ludzie.. Nie jestem patchmakerem ani żadnym gościem tego typu. Mam życie prywatne, muszę ogarniać mecze,składy, i wiele innych rzeczy, które nie są związane z managerem. Może za wcześniej wypuściłem OF'a, ale uwierzcie mi, że ja nie potrafię ogarniać wszystkiego bo nie mam czasu. Przed tym sezonem prace związaną z OF'em wziął na siebie Devil, którego już z nami nie ma, a teraz? musiałem tworzyć wszystko od początku, najpierw transfery z początku sezonu, a potem aktualne. Jeżeli chodzi o zmianę na Pro Evo 12, PES 11 ostatnio wyskakuje mi jakiś błąd związany z brakiem jakiegoś pliku, nie chce mi się tego szukać i wgrywać od początku, tym bardziej, że nie przepadam za Pes 11.
Również wystawiałem w kadrze Janickiego - a go wogóle nie ma w OFie! Ja się kuwa pytam kto grał za niego ?
Musiałem zapomnieć go dodać, nie jestem maszyną, i popełniam błędy. Jeżeli byś go wystawił w wyjściowym składzie, to chyba normalne ze bym się skapnął i umieścił tego piłkarza w Lechii?. Wszyscy zawodnicy, których brakuje zostaną dodani, spokojnie.
Gdybym wypuścił OF'a później byłyby komentarze typu, kiedy startuje liga? Bodzio nie trzymasz się kalendarzu, ble ble ble.. Polakom nie dogodzisz.. Statystyki również ulegną zmianie, ale to w nadchodzącym tyg. wydam już poprawny OF.
Zrozumcie, mam szkołę, życie prywatne, kilkaset spraw na głowie, i nie potrafię tego ogarnąć od razu. Rezygnacje typu złe statystyki itp to dla mnie bzdura. Nie podoba się? Nie grać. Ja nikogo nie będę zmuszał. Może w tym sezonie nie wszystko układało się w sprawach organizacji dobrze, ale wszystko starałem się poprawić. Mógłbym olać to gówno totalnie i zapomnieć. Wiele osób na moim miejscu by tak zrobiło. Ale różnica pomiędzy mną a tymi osobami jest taka, że nawet jak nie wychodzi, to się nie poddaje, staram się usunąć wszelkie błędy, i walczę do końca. Full będzie w nadchodzącym tygodniu. Do osób, które nie wysłały składów, musicie je wysłać dziś, do godz. 0:00. Jeszcze przed północą poprawie kilku zawodników tzn ich Overalle. Jeżeli nie wyślecie składu, ustawie automatycznie kadrę. Zdjęcia z wyjściowych składów będą, tym razem na pewno. Tyle. Pozdro.