bodzio ten twój manager miał byc podobno zupełnie inny od mojego a tak naprawde to jest to samo moze poza tymi pensjami nawet regulamin transferów podobny nie zebym sie czepiał czy cos ale sam muwiłes ze bedzie inny
Hehe. Nie jest podobny, ponieważ nas dzielą budżety, porównaj tutaj a u Ciebie XDD A tak na poważnie. Może wzorowałem się na kilku zasad w twoim managerze, jednak prawie każdą, którą "ukradłem" od Ciebie zmodyfikowałem na swój sposób. Po prostu miało to na celu lepszej organizacji tego okna, niż jak to wygląda w poprzednim, każdy chyba pamięta . xd Cóż, mam nadzieję, że nie masz za złe kilka "podobnych" zasad, które tu zamieściłem. A jeżeli chodzi o te kolejki, to nie miałem na celu ani trochę skopiować od Ciebie tej "szybkości" w rozgrywaniu sezonu. Ponieważ mam mało czasu, do tego dochodzą poprawienie oceń na drugie półrocze, i max tyg. dam radę rozegrać z dwie, góra przy dobrych wiatrach trzy kolejki. Nie chcę się z jednym sezonem męczyć 3 miesiące. Uwierz mi, może poza kilkoma "podobnymi" zasadami nasze managery się różnią. Pozdro milordzie.
heenro19, Chyba lepiej, że okienko jest wcześniej, wtedy liga wystartuje o kilka dni wcześniej, chyba oczywiste.
2.Nie możemy kupować żadnych piłkarzy z Polski, którzy nie grają w T-Mobile Ekstraklasie. Poszukaj w regulaminie.
2b) Jak sobie wyobrażasz jeżeli "okradniesz" np. Wartę Poznań, a w następnym sezonie ona awansuje? na kogo będzie stawiać menadżer w Ex? raczej Rysiu z "Klanu" nie przyjdzie grać..
3. Co masz do tłumaczenia? xd
5. Też tak myślę, ponieważ więcej kolejek nie zdołam ogarnąć.
6. Kalendarz zostanie zmodyfikowany. PS Mówiłem niedawno, że kalendarz (obecny) jest oficjalny i nie ulegnie zmianie, cóż.. Nie łapać mnie za słowo. xd
6b) Pooooo....
4) W wszystkich wyżej wymienionych punktach nie bierzemy pod uwagę niższych klas rozgrywkowych niż T-Mobile Ekstraklasa.
Dobra, mogłem dodać w "Polsce" : D