Dział Ogólny > PES 2013
Seabass : "PES 2013" będzie zupełnie inny - wywiad
Pac_Man:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDodaj, że miło było strzelać gole z 35m., i mijać całe boisko jednym zawodnikiem.
Ale tak na serio, PES 2010 był według mnie najlepszy. Drybling był na słabym poziomie, bramkarze byli za dobrzy.
Można się przyczepić także do rzutów wolnych. Przyznam się - nie strzeliłem w tamtej edycji żadnego! A w tej? Wolny = gol. Jednak tamta edycja miała w sobie taki klimat, było dużo bugów, i dużo błędów, ale i tak ją kocham. :D
--- Koniec cytatu ---
I jeszcze było by fajnie jakby powstał patch z obecnymi transferami. Ach...szalało by się w trybie kariery :)
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa bym chciał żeby strzały, podania, wrzutki, loby itp. były jak w fifie, bo tam są porządne strzały a w tym pesie to piłka leci i sra. Powinni zrobić siłę strzałów taką jaka była w demo nr.2. No i bramkarzy.
--- Koniec cytatu ---
Lol, to trzeba wpierw nauczyć się grać, a nie pisać głupoty. Do tekst willerod-a dorzuciłbym od siebie lepszą grę obrońców, taka jaka była w demie2. Nie musi być aż tak dobra, ale przynajmniej żeby jak w Pesie 2009 można było odebrać piłkę, a nie że się mija z piłką, przy takim zestawieniu, bramkarze mnie mało obchodzą
Dokładnie Bayern masz rację. Jak dla mnie PES 2012 wciąga aż miło, bardzo dużo podać, myślenia na boisku przy czym nie padają gole po kiepskich akcjach :) Szybkość gry jest super, przecież boisko to nie jest mały prostokącik ;) Nie wiem o co ci w ogóle NexaT chodzi, jak 2+ ci mało to daj na 5+ (Bodajże do tylu jest granica). Dla mnie ten PES jest extra, biorąc pod uwagę że edycja 2006 się znudziła, to jest godny następca poprzedników :)
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE2+ ci mało to daj na 5+ (Bodajże do tylu jest granica).
--- Koniec cytatu ---
Max. jest +2.
Gra jest u mnie bardzo powolna, nie znam niestety przyczyny. Być może to przez te patche od KONAMI. (1.0.1)
Wiele osób pisało, że gra się zwolniła, ale trudno.. trzeba grać tak jak jest.
willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDodaj, że miło było strzelać gole z 35m.,
--- Koniec cytatu ---
No bo to fajne było. Zobaczyć piękną bramkę z dystansu.
--- Cytuj ---bramkarze byli za dobrzy.
--- Koniec cytatu ---
Lepszi tacy, niż bramkarze z 11 czy z 12, którzy puszczają piłkę pod pachą, albo "szczura" co się toczy 5km/h między nogami
--- Cytuj ---Można się przyczepić także do rzutów wolnych. Przyznam się - nie strzeliłem w tamtej edycji żadnego! A w tej? Wolny = gol.
--- Koniec cytatu ---
W 10 kilka strzeliłem bramek z wolnego, za to w 12 ani jednej. w 11 sporo strzelałem głównie z 30-35 m.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMax. jest +2.
Gra jest u mnie bardzo powolna, nie znam niestety przyczyny. Być może to przez te patche od KONAMI. (1.0.1)
Wiele osób pisało, że gra się zwolniła, ale trudno.. trzeba grać tak jak jest.
--- Koniec cytatu ---
Aha to zwracam honor, u mnie jest wszystko o.k ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIELepszi tacy, niż bramkarze z 11 czy z 12, którzy puszczają piłkę pod pachą, albo "szczura" co się toczy 5km/h między nogami
--- Koniec cytatu ---
Taa dokładnie. Czasami takie bramki się wtaczały, że można było pomyśleć, że stała tam jakaś przeszkoda spowalniająca, a nie bramkarz. W tej edycji jest zdecydowanie lepiej, no i nawet te wychodzenie nie jest najgorsze, przynajmniej się nie wahają :)
Nawigacja
[#] Następna strona