Poprawiał? Rozumiem przez to zwiększenie trudności.Dobra, może coś źle napisałeś, lecz owy dodatek chyba nie istnieje.No może gameplay tool, chociaż on poprawia szybkość gry, bramkarzy itp..
Aha szkoda :/A na jakim poziomy ty grasz ?
A gamepaly tool poprawia skuteczność napastników ? tzn wiesz w meczu oddaję średnio 25 strzałów w tym tylko 5 celnych...
Czy jest jakiś patch który by poprawiał poziom trudności ?Bo jak gram na amatorze to wygrywam np. z barceloną 5 : 0 a jak na regularnym to dostaje od nich 4 : 0 : (
czytam uwaznie i jakos nie widze zeby napisal ze "na Amator nie zejdzie bo za wysoko zwycieza" chyba ze mi pokazesz..
Bo jak gram na amatorze to wygrywam np. z barceloną 5 : 0
Poziom Trudności to nie wszystko, nikogo tu nie obrażam że grać nie umie. Ale jak ustawisz sobie poziom Proffesional to ten poziom od Ciebie czegoś oczekuje - lepszej gry z twojej strony. Ja na tym poziomie lub wyższym mogę wygrać z Barceloną żaden problem ;]
Gdzie jest ten cały gameplay tool? Ma ktoś linka?Gram na proffesionalu i to zależy od meczu. Raz wygrywam 3:0 a raz przegrywam 0:1. W Extra dodatkach można odblokować jeszcze większy poziom trudności. Ciekawe jak na nim się gra...
Wystarczyło wejść w dział narzędzia