Pomysl sabiego jest bardzo ciekawy
I moim zdaniem by wniosl wiecej dobrego niz zlego, tylko uwazam ze wykluczenie 2zawodnikow w barcelonei to nadal malo... badzmy szczerzy by grac bardzo nie trzeba posiadac jakis wielkich umiejetnosci.. zostala tak zrobiona w tej edycji pesa ze mozna by rzec jest idealna druzyna.. miedzy messim a sanchezem jest marginalna roznica... villa ma zdecydowanie za duze umiejetnosci jak na jego realny poziom.. puyol i pique to sciana.. pomijaja juz to ze sa zwinni jak cholera. w 1 lidze jest 10 barcelon.. jak widze ze mam spotkanie z osoba co gra barca to juz wiem jak ten mecz bedzie wygladal.. Psuje to rywalizacje i funn.
Wykluczenie sancheza i messiego to za malo.. jest villa alves ktorego mozna przesunac do przodu iniesta fabregas..
Mysle ze 3 wykluczenia by byly odpowiednie a najlepiej 4, spowodowaloby to ze przy barcelonie zostalyby tylko osoy wielbiace ten klub a nie tylko te co go biora bo innym walczyliby o spadek..
Moja propozycja jest nastepujaca wykluczyc z Barcy 2napastnikow+1pomocnik+1obronca (messi,sanchez,iniesta,pique)
Pojawia sie wtedy glosy ze narobi sie Realow i ManC.. lecz na to tez jest sposob z realu wykluczyc np 2 (ronaldo, Kaka) z Man City tez 2 (Aguero Dzeko) Rozgrywka by byla o wiele przyjemniejsza na pewno pojawiloby sie wieksze zroznicowanie.
Pomysl z narodowosciami tez jest ciekawy co szkodzi sprobowac.. obczaic druzyne i na podstawie graczy jakich posiada indywidualnie w kazdej przydzielic wykluczenia
to tylko moje zdanie:) licze ze wiecej osob sie tez wypowie grajacych w lidze nie tylko garstka :/