Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Nowe uaktualnienie PES 2012 (1.03) już dostępne!!!

<< < (12/18) > >>

piotrstce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA jak obrona ? dalej nie da się odebrac piłki i jakis noname objeżdża całą obrone ??

--- Koniec cytatu ---
w piratach nieda się odebrać piłki ...podobno coś jest zablokowane

haker1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie no chlopie fantazja cie ponosi bramkarze graja lepiej haha, sam na sam 100% gol w kazdym meczu strzaly w polu karnym najczesciej tez kazda glowka gol i duzo z wolnych i z przed pola to tez bramki zenada

--- Koniec cytatu ---

Zapraszam na mecz online ze mną, zobaczymy czy za kazdym razem bramka bedzie :)

To co pisales to chyba chodzi o kompa a nie zywego zawodnika.

Lukaszeq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle ja nie pytam, czy jak ktoś słabo gra. [btw gram od Iss 98 wiec daruj sobie głupie komentarze.]

--- Koniec cytatu ---
A co z tego że grasz od ISS 98? :) Z roku na rok gra wygląda inaczej, inaczej się strzela, podaje - przynajmniej od paru lat są takie różnice. Ja gram od Fify 95 i jestem mistrzem w Fife 2012? :D Rzadko gram z kompem ale równie rzadko zdarza mi się by mieszał mnie jakimś noname'm.

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw piratach nieda się odebrać piłki ...podobno coś jest zablokowane

--- Koniec cytatu ---
A na oryginale PC działa ?

jozin666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw piratach nieda się odebrać piłki ...podobno coś jest zablokowane

--- Koniec cytatu ---
Hahahha suchar roku!,da poprosru nie potrafisz R1+X,samo xi wiele innych sposobow jeset

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej