Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Nowe uaktualnienie PES 2012 (1.03) już dostępne!!!
mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw piratach nieda się odebrać piłki ...podobno coś jest zablokowane
--- Koniec cytatu ---
hahahahha hit roku 2012 :P
Dymszon:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw obronie trzeba zachowac zimna krew- w nerwach leci sie dwoma do jednego zawodnika robia sie dziury a tu trzeba kwadratem dac zeby komputer lecial a swoim zawodnikiem asejurowac i odcinac mozliwe podania.
O tym sie cholernie zapomina gdy emocje biora gore. ;)
--- Koniec cytatu ---
To są święte słowa :) kolega dobrze mówi , i trzymajcie sie tego . Pozdro
piotrstce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHahahha suchar roku!,da poprosru nie potrafisz R1+X,samo xi wiele innych sposobow jeset
--- Koniec cytatu ---
hahaha jozin987 czopie nie pomyślałeś ze napisałem to dla beki do typa który wiadomo ze gra offline i się pyta ludzi grających online czy jakieś noname'y ich nie kiwają ...hahhaha piłkę wiem jak się odbiera nieraz Cie online jechałem hahahah
Lukaszeq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhahaha jozin987 czopie nie pomyślałeś ze napisałem to dla beki do typa który wiadomo ze gra offline i się pyta ludzi grających online czy jakieś noname'y ich nie kiwają ...hahhaha piłkę wiem jak się odbiera nieraz Cie online jechałem hahahah
--- Koniec cytatu ---
Nie, nie pomyślał :)
8888:
Nie rozumiem dlaczego moderator usuwa moje posty dotyczące problemu z odpaleniem gry?
Nawigacja
[#] Następna strona