Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Nowe uaktualnienie PES 2012 (1.03) już dostępne!!!

<< < (14/18) > >>

kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie rozumiem dlaczego moderator usuwa moje posty dotyczące problemu z odpaleniem gry? Zbliżają się święta, bez urazy, ale ja również chciałbym sobie znaleźć trochę czasu na grę w najnowszą edycję PES-a. Widzę, że znajdą się osoby samolubne oraz wprowadzające zasady rodem z "komuny". No cóż... Może tym razem ktoś pójdzie po rozum do głowy i spróbuje zrozumieć kwestię mojego problemu, zamiast brać przykład z Donalda Tuska.
Wykorzystałem cracka (sam plik .exe) z wersji 1.03, ale niestety pojawia się komunikat dotyczący błędu z plikiem rld.dll. Czy ktoś potrafiłby mi pomóc, udzielić wskazówki? Niestety nie wiem skąd mogę uzyskać pożądany plik.
Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---

a antywirus Ci go nie usuwa? mi usuwał i trzeba dać plik do wyjątków żeby zostawiał plik na miejscu bo antywiry widzą ten plik jako wirusa

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie rozumiem dlaczego moderator usuwa moje posty dotyczące problemu z odpaleniem gry?

--- Koniec cytatu ---
A brakuje Ci na tyle rozumu (niczym Twojemu idolowi kaczynskiemu) żeby przeczytać 1 post??

Każdy pytanie o CRACKa będzie karane banem!! Gratuluje nagrody.

Warmlotek1:
A co to za dyskryminacja ludzi grających na piracie? Sam gram na piracie bo ta gra nie jest warta swej ceny, i jakości jaka w niej występuje...

(może kogoś nie stać na kupno gry) "co to [cenzura] za podejście w ogóle Ban za pytanie o cracka"... Podobno to forum dla fanów pes`a a nie forum Konami...chroniąca prawa autorskie...wiec zdecydujcie się czym jesteście.

To mnie zbanuj też bo gram na piracie...

Lacan:
Nikt cie nie  dyskryminuje za to że grasz na piracie to wyłącznie twoja sprawa tylko musisz zrozumieć że to nie forum warezowe nie podaje się tu linków do nielegalnych plików ani nie powinno się o tym rozmawiać, to forum nie popiera piractwa co zresztą widać np. po pośrednictwie sprzedaży pesa.

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA co to za dyskryminacja ludzi grających na piracie? Sam gram na piracie bo ta gra nie jest warta swej ceny, i jakości jaka w niej występuje...

(może kogoś nie stać na kupno gry) "co to **** za podejście w ogóle Ban za pytanie o cracka"... Podobno to forum dla fanów pes`a a nie forum Konami...chroniąca prawa autorskie...wiec zdecydujcie się czym jesteście.

To mnie zbanuj też bo gram na piracie...

--- Koniec cytatu ---
biedni ludzie.... skoro Was nie stać na Audi R8 to musicie go ukraść bo Wam się należy?? Śmieszny jesteś z tymi swoimi pretensjami.
Skoro nie stać kogoś na kupno gry to nie będzie grał. To że PES jest taki kiepski to właśnie wasza wina bo nie mają pieniędzy na ulepszenia.
A gdybyś nie wiedział każde forum musi chronić prawa autorskie - za popieranie piractwa fora są zamykane.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej