Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Nowe uaktualnienie PES 2012 (1.03) już dostępne!!!
es_sabbi:
jesli PES jest grą niedopracowaną a Wiedźmin dopracowana...... Jezuuuuuuu ludzie gdzie wy macie oczy. Ja też kupiłem wiedzmina i nigdy bardziej nie zostalem oszukany. Gre nie da sie odpalic gdyż trzeba ją zaktualizować 3-4 patchami, które trzeba samemu szukać i ściągać bo do tej pory nie działa auto-aktualizacja (mówię o Wiedzminie 1). Do tego zrobili ludzi w balona bo poplacilismy 120zl od gry ktora miala pelno bugow. A potem wydano wersje poprawiona (z 1 DVD wiecej) i jesli bym chcial musialbym znow kupic gre za 120zl ;]
No nie zwracam honor... mozna bylo kupic za 10zl plytke z aktualizacjami tyle ze..... nikt nigdy nie widzial jej w sprzedazy :D
W PESa niewazne ktora gre mozna spokojnie grac bez patchy bo one praktycznie nic nie zmieniaja.
A skoro nie stac Cie na gre to graj na demie :)
Warmlotek1:
Wydali wersję rozszerzoną która można było ściągnąć z ich strony wiem bo sam to zrobiłem za darmo,a to że wydają patche to tylko należy się im ukłon że cały czas starali się usprawnić grę by jak najlepiej służyła graczom i słuchali co mają gracze do powiedzenia na ich forum.Patche wszystkie tak samo znajdują się na ich forum WSZYSTKIE i są za darmo.
Siedzę na ich forum od dawna i jestem ogarnięty w tym temacie i nic co piszesz nie zgadza się z prawdą.
Nie wiem o jakich bugach mówisz ale gra została na światowym rynku ogłoszoną grą roku...i najlepszym rpg wyznaczającym nowe trendy w tym gatunku...i tu uważam że rozwijanie tego tematu nie ma sensu.
Wiedźmin 2 też konkuruje w tym roku o najlepszego rpga...zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.
Lacan:
Co za problem ściągnąć sobie najnowsze stroje do wisły (z tego forum) i je wgrać ? jeśli tak nie umiesz bez nich żyć. A że nie ma ich w pesedicie to ja się wcale nie dziwie bo po co ?
bskv10:
Jak czytam ten temat to utwierdzam sie w przekonaniu ze swiatem rzadzi debilizm. I nie mowie tutaj o ludziach ktorzy maja problem i probuja go przedstawic najlepiej jak potrafia... ale ludzi ktorym sie wydaje ze jak maja "uprawienia" jakies wieksze niz normalny uzytkownik ktory odwiedza te forum to moga cisna innych... Dla mnie odrazu taka osoba nieswiadomie pokazuje ze sama ma nierowno pod sufitem skoro w taki sposob poprawia swoje samopoczucie ;d a po drugiej stronie naogol znajduje sie tzw "jednostrzalowiec" zakompleksiony ktory zgrywac cwaniaka moze tylko przez internet.. za takie teksty dostaje sie w zeby na ulicy.. Wiec niecwaniakujcie tylko szanujcie sie i pomagajcie bo od tego chyba jest te forum~ pozdro dla myslacych~
topek:
Jak na razie gram i jestem mile zaskoczony. Zobaczymy pozniej. btw z tą łatką mam replaye po golu takie przyspieszone jakby ... hmm też tak macie ???
edit: a juz chyba wiem mialem jakąś dziwną rozdzielczosc ustawioną w t-mobile mod i to dlatego
Nawigacja
[#] Następna strona