Dział Ogólny > Archiwum Karier
RCD Espanyol - Kariera by Konfas. / 17. Kolejka! Mecz z Malagą CF!
Lewy23:
Lubię byłego szkoleniowca Barcy, ale kibicom Twojej drużyny ten szkoleniowiec na razie na pewno nie przypadnie do gustu. Jeśli Frank poprowadzi Espanyol do sukcesów, wtedy fani zapomną o tym, że ich trener szkolił kiedyś rywala zza miedzy. ;P
Konfas:
Przepraszam wszystkich, lecz na 1-2 dni zawieszam swoją karierę. Powód jest taki, że dziś przy instalowaniu patcha musiałem odinstalować grę, ale wcześniej nie zauważyłem, że usunąłem instalkę. Jestem w trakcie ściągania PESa i niebawem wrócę do pisania :)
Konfas:
Kevin Gameiro głównym celem Rijkaarda!
Jak Frank Rijkaard oznajmił w wywiadzie dla hiszpańskiej Marci, jego głównym celem w tym okienku transferowym będzie młody reprezentant Francji, Kevin Gameiro. W klubie potrzebni są napastnicy, gdyż aktualnie Walter Pandiani, czy Sergio Garcia nie grają na miarę oczekiwań zarządu. Mówi się, że obecny zawodnik PSG do Espanyolu ma trafić pod koniec lata z 7mln €. Budżet hiszpańskiego klubu to dwu-cyfrowa liczba, a jak twierdzą włodarze klubu, za Francuza są w stanie zapłacić dużo więcej.
Gameiro zawodnikiem Paris Saint-Germain jest od zeszłego sezonu, gdzie w 19. spotkaniach zdobył 9 bramek. To spora liczba trafień jak tak na młodego zawodnika, stąd zainteresowanie ze strony Pericos.
Xherdan Shaqiri jeszcze w tym tygodniu w Barcelonie!?
Jeden z szwajcarskich dzienników od rana podaje wiadomość, że Xherdan Shaqiri jeszcze w tym tygodniu ma przejść do Espanyolu Barcelona. Jednakże na głównej stronie internetowej Pericios nie ma nic wspomnianego o młodym Szwajcarze. 20-letni piłkarz Baselu ma jeszcze rok ważnego kontraktu z klubem, jednak to nie przeszkodziło prasie w spekulacjach nad jego przenosinami na Estadio Cornellá-El Prat. Obecnie na prawym skrzydle w Espanyolu gra Vladimir Weiss, aczkolwiek nie ma godnego siebie zawodnika, który w razie potrzeby mógłby go zastąpić. Shaqiri to dobre rozwiązanie patrząc po grze jaką prezentuje w FC Baselu.
Norbi21:
Bardzo ciekawym graczy chcesz ściągnąć do swojej drużyny obu lubię i chętnie bym zobaczył jak poradzą sobie w Hiszpnaii.
Giggs11:
No Frank Rijkaard trenerem Espanyoulu cieszę się, bo lubię tego trenera :). Nowy trener od razu chce wzmocnić ofensywę Espanyolu mam nadzieję że co najmniej jeden z tych zawodników przejdzie do Barcelony, bo obaj na pewno wzmocnili by tą drużynę.
Nawigacja
[#] Następna strona