Usunalem gre zainstalowalem od nowa wgralem juz PESedit 2.5 i mam pod tym "unnamed" juz moja druzyne rosenbrga... Tylko jest ten sam problem i on nie zmienia mojego problemu!!... jezeli usune Kitsy druzynie przez edytor WILD... Moge edytowac tej druzynie w grze koszulki i EDYTOWALEM!! Tylko ze jak gram mecz w LM albo w UEFE'ie stroje sa takie jakie byly przed edit !!!!! We wszystko inne co gram koszulki mam takie same ktore sam edytowalem!! Wiec niezaciekawie mi sie gra w ML gdzie wszystkie mecze ligowe + pucharowe gram na swoich strojach a turnieje (LM,UEFA) na innych ...Nie wie ktos moze czy jest jakis inny PLIK, FOLDER ktory odpowiada tylko za KITSY w LM,UEFIE wtedy rowniez i tam bym usunal kitsy przez program WILD... nie wiem co robic~ jezeli ktos ma jakis pomysl bede wdzieczny...
nie widziałem struktury PESedit Patch 2.5 ale jeśli jest tam folder GDB to nie powinieneś mieć problemu ze strojami. każda drużyna (nawet te na licencji) może mieć stroje wgrywane przez odpowiedni folder w kitserverze.
a więc jeśli posiadasz folder GDB w kitserverze to:
1. w folderze 'uni' znajduje się plik map.txt. [map.txt to mapa strojów które są skatalogowane w folderze 'uni'] folder 'uni' jest podfolderem GDB. ścieżka do niego, u mnie wygląda tak: E:\PES2012\kitserver\GDB\uni
2. w pliku map.txt odnajdujesz szukaną drużynę.
a) jeśli ją znalazłeś wklejasz stroje do odpowiedniego folderu. dla mnie np ścieżka wygląda tak: E:\PES2012\kitserver\GDB\uni\EPL\Arsenal\ga- dla bramkarz Arsenalu.
b) jeśli nie to czytaj dalej
3. jak to czytasz to znaczy że nie masz w pliku map.txt drużyny której stroje chcesz zmienić.
4. do podpisania drużyny do struktury kitservera musisz w jakimkolwiek edytorze sprawdzić jej ID w grze.
5. kolejny krok to stworzenie tej właśnie struktury folderów. przykład: uni-->bundesliga--->bayern-->euro-ga, euro-gb, euro-pa euro-pb, ga,gb,pa,pb- gdzie foldery 'euro-' to foldery odpowiedzialne za stroje w europejskich pucharach. (drużyny występujące w europejskich pucharach które nie są w w żadnej z lig najlepiej wrzucić do folderu o nazwie np: euro 'uni-->euro-->metalist-->itd
6. strukturę folderów wraz z ID dopisujesz do pliku map.txt w następującej postaci: 101, "EPL\Arsenal" gdzie 101 to ID
po dobrze zrobionej robocie i wklejeniu odpowiednich plików do folderów kitowych powinno wszystko działać.
może wydać się to zawiłe ale to jest najprostszy sposób (według mnie) w jaki dało się to napisać