Ale mogę zrozumieć, że nie ma czasu, gdyby tak było od zawsze, że gra 1 mecz co 3-4 dni, to przyzwyczaiłbym się do tego i nie robiłbym teraz pretensji. Celowo użyłem trybu przypuszczającego, bo popatrzcie, co było wcześniej: grał po 3-4 lub więcej meczy DZIENNIE, czasami nawet nie przypominając o wysłaniu składu do managera zespołu.
Teraz nagle zaczęło się Euro i gospodarz, który miał zawsze(za przeproszeniem) w ch** czasu, teraz ma życie prywatne i brakuje mu czasu na zagranie 1 MECZU EVERTON- BOLTON.
Czy Wy widzicie, że jest coś nie tak, że brakuje ,,starej harmonii" ??
Oczywiście, rozumiem każdy coś ma, ja mam rehabilitację, a ktoś inny sprawę w sądzie OK, ale mógł o tym napisać do mnie, lub do PSV-a, na pewno teraz bym nic nie pisał.
A i tak szacunek dla niego, że poświęca na te ustrojstwo tyle czasu, a to przecież już drugi sezon.
No to teraz pojechałeś. Brak harmonii ? O czym ty do penisa daj spokojisz, prowadzę tego managera drugi sezon i za przeproszeniem zapierdalam z tym managerem jak najszybciej mogę. Ostatnio wolniej mi idzie, a ciebie nie powinno interesować dlaczego tak jest, ale bez przesady i tak rozgrywane są mecze bardzo szybko.
Jak się tobie nie podoba droga wolna, nikt ciebie tutaj nie trzyma jeżeli twoim zdaniem manager idzie za wolno.
To już jest szczyt bezczelności, takiego typa jeszcze nie spotkałem, a nie sorry. Jest jeszcze taki drugi.
Przez ponad 60 kolejek nie było przerwy ani jeden dzień, codziennie jakiś mecz, a tutaj nagle zrobiłem sobie jeden dzień wolny, a ten wyskakuje z takimi tekstami, takich to powinno się wieszać.
EDIT: PSV tak o ciebie, też wyskoczyłeś do mnie, dlaczego twój mecz nie był pierwszy, jeżeli dałeś skład jako pierwszy, no bez przesady.