chociaż miejsce w tabeli tak mówi, lecz nie zapominajmy, że przez długą część sezonu miałem miejsce w pierwszej 4
Ja z początku cieszyłem się jak głupi, bo po bodajże 6 kolejkach byłem w top 5, a wysoką formę mieli nowi piłkarze (Park Ji Sung, Sturridge czy Skrtel). Niestety później ta trójka momentalnie obniżyła loty i dołączyła do kolejnej trójki bez formy od początku sezonu czyli Cassano, Alexis Sanchez i Benzema... I zaczęła się passa porażek i remisów...O Marquezie, Terrym czy Lucasie już nie wspomnę - od początku sezonu do teraz nie mogą odnaleźć się w moim zespole i mojej taktyce... Niestety okienko transferowe trwało niecałe 3 dni, akurat wtedy kiedy miałem sajgon na uczelni i miałem same egzaminy. Udało mi się tylko zamienić Joe Cole'a na Twojego Klasnića. Aby Stoke w końcu zaczęło walczyć o miejsca w pierwszej tabeli muszę wymienić połowę składu na nowych zawodników... Tylko, że mam większość piłkarzy, którzy mają tylko znane nazwisko, słabsze umiejętności, a dodatkowo sterowani przez CPU grają jak średni piłkarze, średnich klubów... Taktyka Michała jest ciekawa
Sam do podobnej się sposobię,tylko potrzebuję odpowiednich wzmocnień na niektóre pozycje