Witam,
Skonczylem robienie wersji alfa
T-MOBILE EKSTRAKLASA
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak wiem, ze juz jakas istnieje i pewnie lepsza niz moja - nie wiem nie probowalem.
Na poczatku zaznacze, ze nie uzywam KITSERVERA. (gra dzialala dosc dziwnie i mialem jakies skoki grafy (nie nie kompa mam wysoko ponad wymagania)
Mod jest mieszanka plikow EDIT oraz PLIKOW Z FOLDERU IMG (Dlaczego tak? zaczalem robic zmiany w jakims edytorze (sorry nie pamietam nazwy), a potem zmienilem na inny, bo byl bardziej wygodniejszy i szybszy w obsludze.)
Glowne cechy.1) 16 druzyn
2) Oryginalne Loga, koszulki, nazwiska, wiek, narodowosc, waga, wzrost.
3) Stadiony (wykonane w edytorze dostepnym w grze) + Stadion Narodowy Warszawa.
4) Niektore twarze polskiej Ligi (cala Legia, Polonia W-wa, Lech, Wisla. Niektore znane twarze polskiej ligi Frankowski, Mieciel, Saganowski, Kosowski, Surma, Marcin Zewlakow oraz wielu innych )
Twarze wykonalem w edytorze, a niektore na oko
np. Edgar Cani, Todorowski.
5) Polska Liga zostala wstawiona w miejsce PES LEAGUE . W trakcie sezonu mecze pucharowe. Poprawnie rozstawione druzyny w Pucharach Europejskich.
6) Uaktualniona reprezentacja Polski.
Teraz lista czego nie ma:- Nie ma uaktualionych wszystkich transferow.
- Nie ma przyspiewek (Nie wiedzialem jak je podmienic, probowalem ale nie dzialaly jesli ktos mi podopowie jak podmienic to w oryginalnych pilkach - ale nie tam zadnym kit serverem )
- Niektore fonty sie nie zgadzaja. Pracuje nad tym wiec moze uda mi sie to naprawic przez wrzuceniem tego na serwer.
- Twarze jak juz wspomnialem robilem w edytorze z uprzednio przygotowanymi zdjeciami. Niektore wyszly powiedzialbym dobrze, niektore srednio.
- bannery standardowe nie zostaly zmienione (nie wiem za bardzo jak ale jak ktos mi podpowie to je naprawie)
Lige testowalem ostatnie 2 tygodnie i naprawde mozna milo w nia pograc.
Staralem sie zastosowac realia Polskiej pilki. Niektorzy pewnie mnie skarca za to ale nie ma sie co oszukiwac.
Zaznaczam ze w Polska Lige gra sie ciezko ze wzgledu na "skille" zawodnikow ale taka jest Polska pilka.
Jesli ktos chce to moze sobie to wszystko zmienic wyedytowac/dopracowac/poprawic i zrobic sobie Barcelone z Lecha albo Polonii albo innej druzyny.
Mod moze dzialac z kazda wersja Patch 1.00, 1.01. 1.02. 1.03 ? Dosc latwo sie to zapisuje poprzez program do edycji. PES MOD 2.0 chyba (z glowy nie pamietam).
Ja gram na wersji gry 1.00, bo osobiscie uwazam, ze pozostale Konami updat-y odbiegaja od rzeczywistosci pilki zbyt daleko. .Supermani bramkarze i w ogole. Jesli ktos nie lubi to sobie latwo to zmieni na wersje 1.03 albo inna. Polskiej lidze najblizej jest do wersje 1.00
lol
Ok. To chyba na tyle.
Sorry guys!! planowalem dolaczyc do Waszego projektu ale nie moglem na sztywno zwiazac sie terminami realizacji, gdyz praca, szkola, kobita...wiecie sami jak jest)
Chcialem podziekowac tym wszystkim, co zaprojektowali wspaniale koszulki dla Ekstraklasy zamieszczone na tym Forum.
Wykorzystalem bez zgody autorow . Niestety wszystkich imion, nickow nie pamietam ale naprawde w 99% byly "zajewiaszcze".
TAKZE WIELKE DZIEKI PANOWIE ZA TRUD JAKI WLOZYLISCIE W TWORZENIE STROJOW!!!
POZDRO