Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
UPL 2012 Winter Edition 2.0 by PES-Fan - Liga ukraińska do PES 2012
darek77:
Widze Reboy1993 ze wymiekles i napisales tu kupe bzdur bo to nie śmiga , po co wiec nie przyznasz sie do bledu i wprowadzasz uzytkownikow celowo w blad ??
krolewski1902:
Stary piszesz watek za watkiem zalozyles nawet wlasny czepiasz sie Redboya a prawda jest taka ze sam nie umiesz zrobic czegos prostego i to jeszcze z Jego pomoca. Sam masz problem i nie desperuj sie tak bo pekniesz.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzytales mojego posta MIchW ??
--- Koniec cytatu ---
Nie. Nie siedzę non stop na pesleague. Mówiłem Ci. Skasuj wszystko i zrób jak mówiłem. Nie zrobiłeś wcześniej po kolei a ma to znaczenie
darek77:
Dlatego tez prosilem Ci zebys mi napisal wsyztsko po kolej co mam zrobic. Mam zainstalowanego czystego PES 2012 i co robie dalej ?? Krok po kroku mi to napisz jak totalnemu tępakowi. Zrewanżuje się za pomoc, jak mi wszytsko będzie smigac. Prosze Cie Stary napisz mi to z rana jak możesz, ale tak jak mowie krok po kroku i bardzo dokladnie. Dzieki bardzo.
To samo wyslalem Ci na PW
darek77:
Redboy1993 jakbyś był w porządku to byś napisał co zle robie albo ewentualnie napisał dokladnie co zrobic zeby zainstalowac UPL 2012 winter edition 2.0, a tak nie wiadomo co jest grane...
Nawigacja
[#] Następna strona