Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

UPL 2012 Winter Edition 2.0 by PES-Fan - Liga ukraińska do PES 2012

<< < (4/6) > >>

darek77:
MaciekPL ten patch to wielka ściema i napewno nikomu to nie działa poprawnie, no chyba ze wyszly jakieś łaty do tego patcha

darek77:
MichW widze ze jestes online, stary może Ty mi pomozesz wreszcie rozkminic tego patcha, bo juz sam nie wiem co sie dzieje i co zrobie być moze zle ??

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMichW widze ze jestes online, stary może Ty mi pomozesz wreszcie rozkminic tego patcha, bo juz sam nie wiem co sie dzieje i co zrobie być moze zle ??

--- Koniec cytatu ---
Skasuj wszystko z patcha i zostaw PESa. Wejdź w PESa -> Extra connect -> I tam masz download do DLC 2.0. -> Pobierasz i wychodzisz z gry -> Ściągasz REJESTRACJA lub LOGOWANIE -> Instalujesz ->
I tam jest chyba instalka nie wiem. Jeśli masz jedną to instalujesz do głównego folderu z grą. Jeśli masz tam gdzieś folder KONAMI z ofem, lub instalką to musisz przenieść/zainstalować to do moich dokumentów. U mnie jest to ścieżka : "C:\Users\MichW\Documents" Pozdrawiam i rób dokładnie tak jak napisałem

darek77:
Stary prosilem napisz dokladnie krok po kroku.
Ale ja mam zainstaloewanego DLC 2.0 i konami patch 1.03, bo pisze jak sie wlacza gra i mam to wsztsko UPL 2012 i te tapety z tego patcha tylko jak Ci pisalem juz dwa razy nie mam nazw ukrainskich klubow (tylko nazwy hilenderskie) i godla sa tylko dobre te z druzyn ukrainskich, a w innych ligach tez herby ok tylko nazwy nielicencjonowane (oprocz wloskiej, hiszpanskiej i francuskiej).
Instaluje czystego PESa, potem konami patch 1.03, potem wchodze w exyta connect do data pack w grze i samo sie pobiera i instaluje, potem wychodze i instaluje najpierw setup (pytanie czy mam instalowac do katalogu z grą gdzie mam instalke czy to co on proponuje, tzn. c:/programFiles/pes-fan?) , potem save do moich dokumentów/konami, a na koncu wklejam cały katalog img do katalogu gdzie mam zainstalowana gre, potem wchodze w manager i zmieniam upl2012.ece na attach.
Przesledz dojkladnie i powiedz czy cos nie pominalem i czy wsyztsko napisalem ok ??

darek77:
Czytales mojego posta MIchW ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej