Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

UPL 2012 Winter Edition 2.0 by PES-Fan - Liga ukraińska do PES 2012

<< < (2/6) > >>

TheBestCitizens:
Ok poszukam, bo chciałem Anderlechtem karierę prowadzić.

Redboy1993:
Z Jupiler Pro League do PES 2012 się nie spotkałem (podobnie jak do 2011). Gdzieś widziałem do 2010 ale to inna bajka. Widziałem gdzieś też ligę serbską do 2012, ale o belgijskiej możemy pomarzyć :(

Mathi:
W sumie PES 2012 na rynku jest już prawie 3 miesiące, a do premiery 2013 (jeżeli Konami ma zamiar ją robić) pozostało ponad 10 miesięcy (raczej w Październiku PES zawsze wypada), więc nie ma co na razie myśleć o nowsze wersji, na pewno jakiś patch jeszcze wyjdzie z jakimiś średnimi ligami ze świata.

darek77:
Witam Was. To pytanie kieruje do Redboy1993. Otóż zainstalowałem przed chwilą UKRAINIAN PREMIER LEAGUE 2012 WINTERD EDITION 2.0 by pes-fan i po włączeniu gry tam gdzie powinna być liga ukraińska, owszem są herby drużyn z ligi ukraińskiej i nawet koszulki w większości są drużyn z ligi ukraińskiej, ale niestety nazwy są fikcyjnie i nie z ligi ukraińskiej, identycznie jest w lidze angielskiej, portugalskiej i niemieckiej, a w others team jest małpo drużyn i nie ma tego co w opisie patcha. Jak to zainstalować krok po kroku, żebym to śmigało. Sorki, ale jestem nowicjuszem i nie mam naprawdę pojęcia. Proszę o pomoc Redboy1993. Z góry dziękuje. Pozdrawiam.

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam Was. To pytanie kieruje do Redboy1993. Otóż zainstalowałem przed chwilą UKRAINIAN PREMIER LEAGUE 2012 WINTERD EDITION 2.0 by pes-fan i po włączeniu gry tam gdzie powinna być liga ukraińska, owszem są herby drużyn z ligi ukraińskiej i nawet koszulki w większości są drużyn z ligi ukraińskiej, ale niestety nazwy są fikcyjnie i nie z ligi ukraińskiej, identycznie jest w lidze angielskiej, portugalskiej i niemieckiej, a w others team jest małpo drużyn i nie ma tego co w opisie patcha. Jak to zainstalować krok po kroku, żebym to śmigało. Sorki, ale jestem nowicjuszem i nie mam naprawdę pojęcia. Proszę o pomoc Redboy1993. Z góry dziękuje. Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---
Szkoda bo chciałem ci już pomóc :D Tak na serio to musisz mieć DLC 2.0 z extra connect w PESie i patch 1.03 KONAMI. Wtedy będzie tobie wszystko śmigało jak należy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej