Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
UPL 2012 Winter Edition 2.0 by PES-Fan - Liga ukraińska do PES 2012
darek77:
MichW jakbys mógł to bardzo Cie prosze napisz mi jak to zrobic krok po kroku, a przede wszytskim jakis link do tego DLC 2.0 z extra connect zebym nic juz nie schrzanił i jak to DLC 2.0 zainstalowac bo podobno trzeba gdzies ten plik dt0f.img wkleić, 1.03 od konami to mam, i napisz mi co mam dokladnie robic po zainstalowaniu czystego PES 12 krok po kroku. Wybacz ale jestem "lewy" w tych sprawach dlatego chcialbym od podstaw. Dzieki i pozdrawiam Cie.
LiZoO.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMichW jakbys mógł to bardzo Cie prosze napisz mi jak to zrobic krok po kroku, a przede wszytskim jakis link do tego DLC 2.0 z extra connect zebym nic juz nie schrzanił i jak to DLC 2.0 zainstalowac bo podobno trzeba gdzies ten plik dt0f.img wkleić, 1.03 od konami to mam, i napisz mi co mam dokladnie robic po zainstalowaniu czystego PES 12 krok po kroku. Wybacz ale jestem "lewy" w tych sprawach dlatego chcialbym od podstaw. Dzieki i pozdrawiam Cie.
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMichW jakbys mógł to bardzo Cie prosze napisz mi jak to zrobic krok po kroku, a przede wszytskim jakis link do tego DLC 2.0 z extra connect zebym nic juz nie schrzanił i jak to DLC 2.0 zainstalowac bo podobno trzeba gdzies ten plik dt0f.img wkleić, 1.03 od konami to mam, i napisz mi co mam dokladnie robic po zainstalowaniu czystego PES 12 krok po kroku. Wybacz ale jestem "lewy" w tych sprawach dlatego chcialbym od podstaw. Dzieki i pozdrawiam Cie.
--- Koniec cytatu ---
Wchodzisz w extra connect w PESie i dajesz chyba download, pobiera Ci się DLC potem instaluje i masz.
darek77:
Niestety panowie zainstalowalem jak kazaliscie z extra connect DLC 2.0 i patch 1.03 od konami i wsyztsko zgodnie z tym co pisal Redboy1993 i dalej lipca tzn to samo... POMOCY !!! PS Prosze dajcie GG jak moze ktos i pomozcie mi co mam zrobic... pozdro
darek77:
MaciekPL zainstalowes moze tego winter patch UPL winter edition 2.0 i smiga Ci wszytsko jak nalezy ?? Prosze pomóżcie !!
Mathi:
Ja go nie mam (podczas pobierania internet mi się wyłączył), ale pamiętam jak Redboy miał go w swojej karierze Dynamo Kiev i mu działało :).
Nawigacja
[#] Następna strona